Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

ELECTRIC VEHICLE TÁMOGATÁS

Tisztán elektromos, zéró károsanyag-kibocsátású járműként az I-PACE számos kedvezményre és támogatásra teszi jogosulttá felhasználóját.

Jaguar I-Pace EV Incentives

AZ I-PACE BIRTOKLÁSA

Az elektromos teljesítmény és a Jaguar legszebb hagyományait ápoló formaterv házasságából született I-PACE. A Jaguar tulajdonosok számára ismerős, kiemelkedő színvonalú gondoskodást, szolgáltatást és támogatást is magában foglalja. Zéró károsanyag-kibocsátású elektromos járműként pedig az I-PACE egy sor további előnyt is kínálhat, többek között jogosultságot a kormányzat, a helyi önkormányzat vagy vállalkozások által biztosított, az elektromos átállást elősegíteni hivatott támogatásokra és kedvezményekre.

A kedvezmények és támogatások köre országonként, sőt, akár városonként eltérhet, és előzetes értesítés nélkül változhat. A további részletekért kérjük, keresse fel hazai Jaguar weboldalát vagy helyi márkakereskedőjét.

Jaguar I-Pace Aftercare

ÜGYFÉL KAPCSOLATTARTÁS

A Jaguar közel egy évszázada gyárt autót, és gondoskodik ügyfeleiről. Egy Jaguar vásárlásával a gondtalanság élményét vásárolja meg. Az I-PACE akkumulátorára nyolc éven át érvényes, teljes körű garancia vonatkozik*. Ráadásul minden pillanatban számíthat a Jaguar kereskedői hálózat és a Jaguar modelleket a legutolsó csavarig tökéletesen ismerő, magasan képzett szerelők támogatására.

* Az I-PACE 8 éves vagy 160 000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciája érvényesíthető, amennyiben az akkumulátorcsomag állapota 70 százalékos érték alá esik.

KERESKEDŐ KERESÉSE

Állítsa össze a Jaguar teljesítmény, a technológia és a stílus személyre szabott, felvillanyozó kombinációját.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA