Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

I-PACE CONCEPT FORMATERV

Az I-PACE Concept mindenekelőtt hamisítatlan Jaguar, és mint ilyen, az elektromos autózás úttörő jövőjébe enged betekintést.

Az elektromos járművek tervezésekor nem érvényesek a korábban megtanult szabályok. Az I-PACE Concept a Jaguar ragyogó jövőjéről lebbenti fel a fátylat.

DRÁMAI FORMATERVEZÉS

Nem kisebb kihívás várt ránk, mint hogy egy olyan elektromos autót építsünk, amely határozottan, jellegzetesen Jaguaros - egy olyan autót, amely tökéletesen demonstrálja, hogy az elektromos autó igenis nyújthat vezetési élményt, és felcsigázhatja az érzékszerveket. Ian Callum, formatervezésért felelős igazgató

LENYŰGÖZŐEN ÁRAMVONALAS

Az I-PACE Concept drámai, jellegzetes megjelenése az motorházfedél áramvonalas légbeömlőjével, az ajtó síkjába záródó kilincsekkel, merész légbevezető csatornáival a lehető legnagyobb hatótávolságot biztosítja az autó számára, ami így szinte szeli a levegőt.

MEGRENDELHETŐ 2018 MÁSODIK FELÉTŐL

Folyamatos tájékoztatást kérek a 2017 végén sorozatgyártású kivitelben is színre lépő i-Pace modellről.

Szeretné, ha a 2018 második félévére időzített piaci bevezetés során az elsők között vehetné át saját Jaguar I-PACE modelljét? Írjon nekünk, és legközelebbi márkakereskedőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

LENYŰGÖZŐ, KIFINOMULT

Az I-PACE Concept ötszemélyes utastere egyszerre fényűző és sportos, köszönhetően a kivételesen finom anyagoknak és a fejlett technológiáknak: elég kinyitni az ajtót, és máris tudjuk, hogy különleges helyre érkeztünk. A lebegő középkonzol és a panoráma napfénytető együtt olyan világos, szellős belső teret teremt, amelyben nem lehet nem észrevenni a kivételes részletmegoldásokat.

TÁGAS ÉS PRAKTIKUS BELSŐ TÉR

Az elektromos járműveknél sem a belső égésű motor, sem az erőátvitel elemei nem foglalnak helyet. Az I-PACE Concept tágas belső tere és hosszabb tengelytávja kényeztető helykínálatot nyújt öt felnőtt utas számára, csomagjaik és személyes tárgyaikat pedig innovatív tárolómegoldások gondjaira bízhatják.

A képen az I-PACE Concept tanulmányautó látható. A sorozatgyártású modell végleges formaterve, egyes részleteinek kidolgozása vagy a kezelőszervek elhelyezkedése eltérést mutathat.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA