Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

MENETTELJESÍTMÉNYEK

Tapasztalja meg az F-PACE vezetésének az élményét, amint a dinamikus vezethetőség és a fejlett műszaki tartalmú erőforrások nagy teljesítményt és lenyűgöző takarékosságot kínálnak.

Az F-PACE motorjain kívül a Jaguar kistömegű alumínium vázszerkezetének, valamint a benne alkalmazott, fejlett menetdinamikai technológiáknak köszönheti képességeit. Ezen komponensek együttesen magával ragadó menetdinamikát és lenyűgüző üzemanyag-fogyasztást kínálnak.

MEGNYUGTATÓ MAGABIZTOSSÁG

Akár hátsó- vagy összkerékhajtással rendeli, az F-PACE minden helyzetben úgy viselkedik, mint egy vérbeli Jaguar.

MOTOROK

Az F-PACE kifinomult, takarékos dízel és benzinmotorokat, köztük a Jaguar vadonatúj Ingenium dízel motorcsaládját kínálja. Mindegyik erőforrás dinamikus vezethetőséget és a Jaguarokra jellemző, robbanékony teljesítményt nyújt. Az F-PACE motorjait start-stop technológiával, valamint a fékezés során felszabaduló mozgási energiát visszanyerő és az akkumulátorban tároló, regeneratív fékrendszerrel szereltük fel, így gondoskodva a lehető legtakarékosabb üzemről, különösen városi közlekedés során.

INGENIUM - ÚJ DÍZELMOTOR

Az F-PACE 2,0 literes, négyhengeres, 180 lóerős turbódízel erőforrása a Jaguar Ingenium motorcsaládjának a tagja. Az Ingenium a Jaguar Land Rover csoport legfrissebb motorgenerációja, amelyet könnyed teljesítménykifejtésre, kifinomultságra és takarékosságra fejlesztettünk. A fejlett technológiákat alkalmazó, teljesen alumínium felépítésű Ingenium lenyűgöző üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra képes. A vele azonos, előző generációs motoroknál jellemzően 20 kilogrammal könnyebb Ingenium erőforrások eredendően takarékosabbak. És még intelligensebbek is: a számítógéppel vezérelt, adaptív motorhűtés csak szükség szerint lép működésbe.

3.0 V6 DÍZELMOTOR

A 3.0 literes V6-os dízelmotor teljesítménye 300 LE-re nőtt, lenyűgöző, 700 Nm nyomatéki csúcsa késlekedés nélküli teljesítményleadást és kiváló vezethetőséget biztosít.

AZ F-TYPE ÁLTAL IHLETETT

Az F-PACE benzinmotorjai magas teljesítményt és kezes robbanékonyságot kínálnak, miközben takarékosabbak lettek. A 380 lóerős, 3.0 literes V6-os kompresszoros benzinmotor ugyanaz, mint amit azt F-TYPE-ban is megtalálunk. A motor mindössze 5,5 mp alatt gyorsul 0-100 km/órára. A teljesen alumínium szerkezetű erőforrás minden fordulatszámon masszív teljesítményt és forgatónyomatékot biztosít, egyedi hangzás mellett.

VEZETHETŐSÉG

FUTÓMŰ ÉS FELFÜGGESZTÉS

Az F-PACE futóműve és felfüggesztése a dinamizmus és a kényelem egyedülálló egyensúlyát kínálja.

KÖNNYŰ ALUMÍNIUM SZERKEZET

Az F-PACE könnyű alumínium szerkezete merev és szilárd, magas szintű védelmet kínál minden utasnak, ugyanakkor a csökkentett tömeg révén javul az üzemanyag-fogyasztás, a vezethetőség és a fékteljesítmény. Az F-PACE kategóriájának egyik legkönnyebb tagja*, a tömegelosztás megközelíti a tökéletes 50:50* arányt, és ezzel sportos menetdinamikát kínál, kifogástalan rugózási komfort mellett.

* modelltől és motortól függően

KÉZI VAGY AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓVAL

Az F-PACE nyolcfokozatú automata sebességváltója robbanékony, finom és igen takarékos. A váltómű gyors váltásokkal támogatja a könnyed gyorsítóképességet és a biztonságos előzéseket. Emellett a kormányra szerelt váltófülekkel kézzel is kapcsolható. A könnyű, igen fejlett sebességváltó is hozzájárul az F-PACE kiemelkedően takarékos üzeméhez.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.