Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

KÜLSŐ

Erőteljes, dinamikus megjelenése, sportos karaktere egyedülálló kiállást kölcsönöz az F-PACE-nek. A látványelemeiben a Jaguar F-TYPE által ihletett F-PACE egy nagyteljesítményű szabadidőjármű, amely a sportkocsik génjeivel rendelkezik.

Az F-PACE a legújabb típus a gyönyörű, izgalmas Jaguar modellek hosszú sorában. Arányai dinamikusak, áramvonalasak, és a terepképességeket is javítják. A határozott kiálláshoz illően az autó aerodinamikailag kedvező vízcsepp alakját még inkább kihangsúlyozza az elkeskenyedő tetővonal.

ELŐREMUTATÓ AERODINAMIKAI JELLEMZŐK

Az F-PACE formatervének meghatározó funkciója a kiemelkedő aerodinamikai teljesítmény; a karosszéria közegellenállási együtthatója lenyűgöző 0,34* Így aztán az F-PACE pont olyan kecses, mint amilyennek látszik. Az előremutató aerodinamikai jellemzők hozzájárulnak az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás csökkentéséhez, valamint a szélzaj mérsékléséhez, miközben javítják az egyenesfutást és magabiztos vezethetőséget eredményeznek.

* Motortól függően

KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Az F-PACE vásárlói könnyű, aerodinamikailag is optimalizált könnyűfém keréktárcsák széles választékából választhatnak; a 18-22 colos méretben kínált kerekek tökéletesen egészítik ki az F-PACE dinamikus megjelenését. Válasszon keréktárcsát Konfigurátorunkban.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.