Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

F-PACE TARTOZÉKOK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Szabja az F-PACE-t saját életstílusához. Válasszon a praktikus és stílusos tartozékok és kiegészítők széles kínálatából.

STÍLUS CSOMAG

Mintha a Jaguar F-PACE nem volna eleve eléggé stílusos: ezekkel a tartozékokkal még inkább kihangsúlyozhatja a modell ragyogó külső és belső megjelenését.

A STÍLUS CSOMAG TARTALMA:

A lenyűgöző, szénszálas tükörborítás és oldalsó szellőzőnyílások még sportosabbá teszik az F-PACE megjelenését.

SPORT CSOMAG

Ha rajong a kerékpározásért, szörfözésért vagy bármely egyéb olyan sportért, amelyhez felszerelést kell szállítania, a Sport csomag révén az F-PACE tökéletes társa lehet minden kalandban.

A SPORT CSOMAG TARTALMA:

A Jaguar márkájú keresztlécekre bármilyen szállítórendszer felszerelhető; a könnyű kerékpárok és versenykerekek szálíltásáa ideális a zárható, könnyen szerelhető, villarögzítős kerékpártartó. Az F-PACE Activity Key révén soha nem kell visszafognia magát. A csuklópánt strapabíró és teljesen vízálló. Segítségével a legkülönfélébb szabadidős tevékenységeknek hódolhat, az ejtőernyőzéstől az úszásig, miközben magánál tarthatja autója kulcsait.

SZABADIDŐ CSOMAG

Akár vidékre, akár csak a helyi parkba kirándul, az aszfalttól távol megtett kilométerek rányomhatják bélyegüket autója megjelenésére. A szabadidő csomag segít makulátlan állapotban tartani az F-PACE-t.

A SZABADIDŐ CSOMAG TARTALMA:

Első és hátsó sárfogók, amelyek óvják a karosszériát a felverődő sártól és kövektől; tartós Jaguar gumiszőnyegek a finom kárpitozás kímélésére; tisztításhoz könnyen kiemelhető, méretre szabott gumi csomagtérszőnyeg, valamint rögzített oldalsó fellépő a könnyebb beszálláshoz.

TÚRA CSOMAG

Legyen szó hétvégi kirándulásról vagy üzleti útról, a hosszú távú utazások során a túra csomag segít biztonságban és rendben tartani táskáit, ruháit és egyéb személyes tárgyait.

A TÚRA CSOMAG TARTALMA:

Összehajtható csomagtéri rendező, hogy a rakomány ne csúszkáljon a raktérben; iPad vagy iPad Mini tartó; valamint csomagtér-határoló készlet.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.