Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

ÚJ F-PACE

AZ ÚJ F-PACE MEGÉRKEZETT

Nagyteljesítményű crossover modell, amely a lélegzetelállító teljesítményt ösztönös technológiákkal és kategóriaelső praktikummal kombinálja. A Jaguar F-PACE azon az C-X17 tanulmányon alapul, amely 2014-ben a stuttgarti autóipari utastér-kiállításon elnyerte a legjobb tanulmányautó-formatervnek járó díjat.

A Jaguar nagy arányban alumíniumot alkalmazó padlólemezére épülő F-PACE műfajának első képviselője, és a várakozások szerint teljesen felforgatja majd a crossover járműkategóriát.

Vezető formatervezőnk, Ian Callum tökéletesen foglalta össze a lényeget: „Az F-TYPE által ihletett Jaguar F-PACE a stílus, a teljesítmény és a praktikum tökéletes harmóniáját testesíti meg. Egyedülálló módon elegyíti a Jaguar sportautói által ihletett megjelenést a minden ízében praktikus és tágas, fényűző belsővel. Az F-PACE a Jaguar családi sportautója.”

MEGÉRKEZETT A TELJESÍTMÉNY, A STÍLUS ÉS A PRAKTIKUM

A vadonatúj Jaguar F-PACE grandiózus belépővel érkezett meg. Terry Grant kaszkadőr új világcsúcsot állított be, amikor a Jaguar legpraktikusabb sportautójával végighajtott a világ legmagasabb hurokpályáján.

VADONATÚJ F-PACE ELŐZETES

Most érkezett: a Csengdu-i Autószalon (Kína) látogatói premier előtti, exkluzív lehetőséget kaptak arra, hogy megtekintsék a vadonatúj F-PACE modellt. Megkezdődött a visszaszámlálás: a modell drámai világpremierjére 2015. szeptember 14-én este 20:15 órakor kerül sor a Frankfurti Autószalonon.

A VADONATÚJ F-PACE KIVÉTELESEN DINAMIKUS

A hamisítatlan teljesítményre tervezett és fejlesztett, vadonatúj F-PACE a kivételes vezethetőséget fejlett menetdinamikai jellemzőkkel párosítva minden körülmények között tökéletes stabilitást kínál.

AZ ÚJ F-PACE A VÉGLETEKIG ELMEGY

Az Jaguar F-PACE tesztelését a svédországi Arjeplog -40 fokos fagyától Dubaj 5 fokos hőségéig teszteltük. Nézze meg a filmet, hogy megismerje a kíméletlen próbatételeket, amiket az autónak a tesztek során ki kellett állnia.

AZ ÚJ F-PACE TÖKÉLETESEN FELKÉSZÜLT A TOUR DE FRANCE KIHÍVÁSÁRA

A sportos és lenyűgöző. új F-PACE nagyteljesítményű szabadidőjármű a dinamizmus, a sokoldalúság és a praktikum egységét kínálja. Nem véletlenül választottuk a Tour de France első etapjára a Team Sky csapat kísérőjárművének. A kisfilmből megismerheti a modell számos jellemzőjét, köztük a kategóriaelső csomagteret.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.