Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

BIZTONSÁG ÉS PRAKTIKUM

A műszaki szempontból ultramodern, rendkívül praktikus F-PACE fedélzetén minden adott ahhoz, hogy Ön zavartalanul átadja magát kedvenc időtöltésének.

Az F-PACE tervezésekor arra törekedtünk, hogy ne csak Önnek és utasainak, de életstílusának is bőséges teret biztosítsunk. A még magabiztosabb és biztonságosabb utazás érdekében az F-PACE fejlett vezetőtámogató technológiákat alkalmazva tesz minden utazást még pihentetőbbé, még egyszerűbbé.

TÁGAS ÉS PRAKTIKUS

Az F-PACE belső terét olyan részletek teszik tágassá és praktikussá, mint a 40:20:40 arányban osztott hátsó ülés, vagy a lenyűgöző, 1740 literes csomagtér, amelyet alacsony rakodóperem és széles csomagtérnyílás tesz még jobban kihasználhatóvá.

* Lehajtott hátsó ülésekkel

ACTIVITY KEY*

Az Activity Key révén soha nem kell visszafognia magát. A csuklópánt strapabíró és teljesen vízálló. Segítségével a legkülönfélébb szabadidős tevékenységeknek hódolhat, az ejtőernyőzéstől az úszásig, miközben magánál tarthatja autója kulcsait. A hagyományos kulcscsomó az autóban maradhat: azt biztonsági okokból ilyenkor deaktiváljuk.

* Alapfelszerelés a First Edition kivitelen

LÁBMOZDÍTÁSSAL NYITHATÓ CSOMAGTÉRAJTÓ*

A Lábmozdítással nyitható csomagtérajtó lehetővé teszi, hogy a tulajdonos akár az autó, akár a kulcs megérintése nélkül kinyissa a csomagteret. Ehhez elég a lábát az autó valamelyik hátsó sarka alá becsúsztatni, és a csomagtér ajtaja kinyílik, vagy bezárul.

* Alapfelszerelés a First Edition kivitelen

KÉTOLDALAS CSOMAGTÉRPADLÓ

Az F-PACE csomagtartójának padlója megfordítható: egyik oldalát strapabíró szőnyeg borítja, míg a másik egy könnyen tisztítható, gumírozott felület, amely ideális a nyirkos, sáros rakomány elhelyezésére.

VEZETŐTÁMOGATÓ FUNKCIÓK

PARK ASSIST*

A Park Assist funkcióval minden eddiginél könnyebben állhat be szűk parkolóhelyekre. Az F-PACE a párhuzamos és merőleges parkolási manővereket egyaránt pontosan képes önállóan végrehajtani. A vezetőnek nincs más dolga, mint a féket és a gázt kezelni. Párhuzamos parkolás esetén az F-PACE képes önállóan kiállni a helyéről.

* Opciós szolgáltatás, alapfelszerelés a First Edition kivitelen

VEZETŐTÁMOGATÓ FUNKCIÓK

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.