Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

BELSŐ TÉR

Az F-PACE utastere az eleganciát sportossággal elegyítve a kortárs formatervezés legmodernebb megnyilvánulása.

Az F-PACE a legfinomabb bőrkárpitok és kifinomult felületek széles választékát kínálja. Ezek a prémium anyagok a kategória egyik legharmonikusabb belterével ruházzák el az F-PACE-t. Itt a tökéletes alkalom, hogy tökéletesen saját ízlése szerint alakítsa ki autóját.

SPORT LUXUS

Az F-PACE belső tere kifinomultságot, egyszesmind merész sportosságot sugall. Válasszon a fényűző színek és anyagok gazdag kínálatából.

LUXUS

  • Siena Tan perforált Windsor bőrülések

Döntse meg a Sport kivitel megjelenítéséhez

Érintse meg a Sport kivitel megjelenítéséhez

Húzza fölé az egeret a Sport kivitel megjelenítéséhez

SPORT

  • Jet/Red perforált Taurus bőrülések

Döntse meg a Luxus kivitel megjelenítéséhez

Érintse meg a Luxus kivitel megjelenítéséhez

Húzza fölé az egeret a Luxus kivitel megjelenítéséhez

MINŐSÉG ÉS MESTERI MEGMUNKÁLÁS

Az F-PACE kategóriájának egyik legsokoldalúbb belső kivitelezését kínálja. A kortárs brit mestermunka legjava, a legkiválóbb, prémium anyagok, finom bőrök és kifinomult felületkidolgozások várnak Önre.

BELSŐ HANGULATVILÁGÍTÁS

Emelje magasabb szintre az egyedi igények érvényesítését: az opcionális, konfigurálható belső hangulatvilágítás* lenyűgöző látványt és barátságos, pihentető hangulatot nyújt minden utasnak. A rendszer lágy fénybe borítja az utastér legfinomabb részleteit. Válasszon tíz különböző szín közül. Az F-PACE utastere minden pillanatban igazodik az Ön hangulatához.

* Alapfelszerelés a First Edition kivitelen

HÁTSÓ FÉRŐHELY

A hátsó ülésen 945mm lábtér és 65mm térdhely várja az utasokat. Három felnőtt kényelmesen elfér itt, miközben az opciós, motoros dőlésszög-szabályozás* révén könnyedén beállítható a tökéletesen kényelmes üléshelyzet.

* Alapfelszerelés a First Edition kivitelen

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

Válasszon az opciós panoráma napfénytetők közül* (rögzített vagy nyitható kivitelben), borítsa napfénybe az F-PACE utasterét, és élvezze a még nagyvonalúbb térérzetet. Ha intimitásra vágyna, vagy megelőzné az utastér átmelegedését, minden panoráma napfénytetőhöz motoros mozgatású árnyékoló tartozik.

* A nem nyitható panoráma napfénytető alapfelszerelés az F-PACE Portfolio és First Edition kiviteleken.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.