Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

OPCIÓK ÉS JAGUAR TARTOZÉKOK

Az opciók és a Jaguar felszerelések kivételesen gazdag kínálatából könnyedén létrehozhatja a világ legtökéletesebb E-PACE-ét: a sajátját.

E PACE exceptional collection of options and Jaguar Gear

Megfelelően felszerelte az E-PACE-t? A speciális tárolómegoldásoktól és prémium szőnyegektől a precíz megmunkálású könnyűfém keréktárcsákig és sportos optikai kiegészítőkig az opciók és Jaguar tartozékok széles választéka áll rendelkezésére.

OPTIKAI CSOMAGOK

Jaguar E PACE Gloss Black grille side vents and window surrounds

BLACK CSOMAG

Az opciós Black csomag drámai hatást kelt. Fényes fekete hűtőmaszkot, oldalsó légbeömlőket, valamint ablakkereteket tartalmaz.

BLACK CSOMAG

Az opciós Black csomag drámai hatást kelt. Fényes fekete hűtőmaszkot, oldalsó légbeömlőket, valamint ablakkereteket tartalmaz.

BELSŐ OPCIÓS CSOMAGOK

Jaguar E PACE add warmth to winter with heated steering wheel windscreen washer jets

TÉLI CSOMAG

Az opciós téli csomag a legnagyobb hidegben is otthonossá varázsolja autóját. Fűthető ablakmosó fúvókákat, fűthető szélvédőt, valamint puha tapintású, fűthető bőrkormányt tartalmaz.

TÉLI CSOMAG

Az opciós téli csomag a legnagyobb hidegben is otthonossá varázsolja autóját. Fűthető ablakmosó fúvókákat, fűthető szélvédőt, valamint puha tapintású, fűthető bőrkormányt tartalmaz.

VÁLASSZON A JAGUAR FELSZERELÉSEK KÍNÁLATÁBÓL

White E PACE driving whilst towing a jet ski on road next to beach

Tegye személyessé az E-PACE megjelenését. Találja meg az életstílusához leginkább illő tartozékokat.

FIX OLDALSÓ FELLÉPŐK

Az oldalsó fellépők segítenek be- és kiszállni, valamint megkönnyítik a tetőcsomagtartó elérését. A fellépő az autó külső stíluselemeihez igazodva Jaguar típusjelzést, magas fényű nemesacél élvédelmet és gumi fellépőfelületet kapott.

POLÍROZOTT KÜSZÖBVÉDŐ ELEMEK

Polírozott nemesacél küszöbvédő rudazat emeli az autó megjelenését.

SZÉNSZÁLAS OLDALSÓ LÉGBEÖMLŐK

A prémium megjelenésű, szénszálas oldalsó légbeömlők határozottan sportos megjelenést kölcsönöznek az autónak.

MEGVILÁGÍTOTT, SZEMÉLYRE SZABOTT KÜSZÖBBETÉTEK

Elegáns, nemesacél küszöbbetét a vezető és az első utas oldalán. Az ajtó nyitásakor felgyullad az adott oldali küszöbbetét világítása. Lágy foszforkék fénnyel. Az ügyfelek a jóváhagyott betűtípusokkal monokróm motívumot alakíthatnak ki maguknak.

SPORTPEDÁLOK

A nemesacélból és gumiból készült pedálszett stabilan illeszkedik a gyári pedálokra, modern és sportos megjelenést kölcsönözve az autónak.

LUXUS SZÖVETKÁRPITOK

A 2050g/m2 sűrűségű anyagból készült, fényűző minőségű elülső padlószőnyegeket nyomott Jaguar logó és nubuk szegély díszíti. A prémium szőnyegek elegáns, kifinomult környezetet teremtenek.

TETŐ KERESZTRÚD (TETŐSÍNRE FELSZERELHETŐ)

A tető keresztrudakra a legkülönfélébb szállító rendszerek rögzíthetők. Az E-PACE gyári kiépítésű tetősínjére illeszthető keresztrudak az új, egyedi gyorsrögzítő mechanizmusnak köszönhetően könnyen, szerszámok nélkül fel-, illetve leszerelhetők.

TETŐRE SZERELHETŐ KERÉKPÁRSZÁLLÍTÓ

A tetőre könnyen felszerelhető, zárható szerkezet egy kerékpár szállítására alkalmas. Egy járműre legfeljebb három kerékpárszállító szerelhető fel.

SPORTOS TETŐBOX

A tágas, 320 literes, zárható tetőboxot (206 x 84 x 34 cm) kifejezetten sporteszközök szállítására terveztük.

CLICK AND PLAY

A Click and Play egy leszerelhető táblaszámítógép-tartó, amely különféle típusú tabletekhez rendelhető. A kényelmes utazást és használatot szabályozható állásszöge segíti.

CLICK AND HANG

A leszerelhető vállfa segítségével gyűrődésmentesen szállíthatja ingét, zakóját. A beépített akasztó révén az autón kívül is használható.

A Jaguar első kompakt szabadidőjárműve a megjelenés, a dinamizmus és a sportos vezethetőség egyedi ötvözete. Állítsa össze álmai E-PACE modelljét a konfigurátorunk segítségével.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA