Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

PRAKTIKUM ÉS BIZTONSÁG

Bármerre tart, bármit vinne magával, az E-PACE fedélzetén Ön és utasai könnyedén, kényelemben, és mindenekelőtt biztonságban érhetnek célba.

E PACE Practicality and Safety for safe journeys

Az optimális biztonság érdekében az E-PACE egy sor olyan funkcióval rendelkezik, amelyek nem csupán megóvják Önöket, de aktívan segítenek eleve megelőzni a baleseteket. Az E-PACE vezetőtámogató rendszerei együttesen még egyszerűbbé, még biztonságosabbá teszik a vezetést.

ACTIVITY KEY

Az opciós Activity Key segítségével abban a megnyugtató tudatban élvezheti kedvenc időtöltését, hogy autója biztonságban van. Használata nem is lehetne kényelmesebb: csatolja csuklójára az Activity Key-t. A karpánt strapabíró és teljesen vízálló, így Ön a legkülönfélébb sportoknak hódolhat. A központi zár működtetéséhez érintse a csomagtérajtóhoz az Activity Key-t; használatakor deaktiválódik, majd újra működőképessé válik a hagyományos indítókulcs.

A képen az E-PACE First Edition modell látható. A 12,3 colos interaktív vezetőtájékoztató kijelző ehhez a modellhez nem rendelhető. Egyes ismertetett funkciók elérhetősége piactól és hajtáslánctól függően változhat. További információkért kérjük, forduljon helyi Jaguar márkakereskedőjéhez.

MOZGÁSÉRZÉKELŐS, MOTOROS CSOMAGTÉRAJTÓ*

A mozgásérzékelős, motoros csomagtérajtó lehetővé teszi, hogy a hátfalat kívülről anélkül nyissa vagy csukja, hogy meg kellene érintenie akár az autót, akár kulcsait. Csak finoman mozgassa meg lábfejét a hátsó lökhárító valamelyik sarka alatt, és a csomagtér fedele / ajtaja kinyílik, illetve bezáródik.

* Kizárólag az opciós kulcsnélküli nyitási és indítási rendszerrel együtt elérhető.

A képen az E-PACE First Edition modell látható. A 12,3 colos interaktív vezetőtájékoztató kijelző ehhez a modellhez nem rendelhető. Egyes ismertetett funkciók elérhetősége piactól és hajtáslánctól függően változhat. További információkért kérjük, forduljon helyi Jaguar márkakereskedőjéhez.

VIGYE MAGÁVAL AZ ÉLETÉT

Egészen terebélyes tárgyak (például egy elfektetett, összehajtott babakocsi) is elférnek a legszélesebb pontján 1,3 méter széles csomagtartóban. Az akár 577 literes csomagtartóban könnyedén elhelyezhet két közepes méretű bőröndöt, plusz három kézipoggyász méretű táskát.

A képen az E-PACE First Edition modell látható. A 12,3 colos interaktív vezetőtájékoztató kijelző ehhez a modellhez nem rendelhető. Egyes ismertetett funkciók elérhetősége piactól és hajtáslánctól függően változhat. További információkért kérjük, forduljon helyi Jaguar márkakereskedőjéhez.

VEZETŐTÁMOGATÓ FUNKCIÓK

VÉSZFÉKRENDSZER

Amennyiben a rendszer ütközés kockázatát érzékeli, hang-, majd fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. Amennyiben a vezető nem reagál, a rendszer a fékek automatikus működtetésével segít mérsékelni az ütközés erejét. A rendszer a gyalogosokat is képes felismerni.

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

Felismeri, ha a jármű akaratlanul elkezd kisodródni a forgalmi sávból, és finoman visszakormányozza azt oda.

VEZETŐ ÉBERSÉG-FELÜGYELET

Észleli, ha a vezető kezd elbóbiskolni, és idejekorán figyelmezteti, hogy tartson pihenőt.

SEBESSÉGTARTÓ RENDSZER SEBESSÉGHATÁROLÓ FUNKCIÓVAL

A sebességtartó automata anélkül tartja a beállított menetsebességet, hogy Önnek folyamatosan nyomnia kellene a gázpedált, ezzel mérsékli a vezető terhelését. A sebességhatároló funkcióval beállíthatja azt a sebességet, amit nem szeretne átlépni, és a jármű automatikusan betartja az Ön által megadott korlátozást.

ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓRADAR

A könnyebb és biztonságosabb parkolás érdekében azonnal aktiválódnak az első és hátsó lökhárítóban elhelyezett érzékelők, amint Ön a váltót hátramenetbe kapcsolja. Parkolás során az érintőképernyőn megjelenő kép és hangjelzések tájékoztatják az esetleges akadályok közelségéről.

360 FOKOS PANORÁMA KAMERA*

A jármű környezetének 360 fokos panorámaképét az érintőképernyőn megjelenítő rendszer a legkülönfélébb manővereket teszi egyszerűbbé, a járdaszegély mellé parkolástól a szűk helyre történő be- és kiálláson át a kereszteződésekben történő manőverezésig.

* Opciós szolgáltatás.

E PACE Matrix LED fényszórók enable Intelligent High Beam Assist and Adaptive Front Lighting

MATRIX LED FÉNYSZÓRÓK

Az opciós Mátrix LED fényszórók intelligens távolságifény-szabályozás (IHBA) és adaptív kanyarvilágítás (AFL) funkciókkal rendelkezik. A távolsági fényt szemmel nem érzékelhető, függőleges fénysávokra bontó IHBA rendszer a lehető legtöbb fényszóró-szegmenssel világítja meg az utat, ugyanakkor lekapcsolja azokat a pászmákat, amelyek elvakítanák a szemből érkező gépkocsik vezetőjét, ezzel fokozva a közlekedés biztonságát. A dinamikus irányjelzők révén a közlekedés résztvevői hamarabb észlelik irányváltoztatási szándékunkat.

Jaguar E PACE Pedestrian Airbag deployment

GYALOGOSLÉGZSÁK

IÜtközés esetén a lökhárítóba beépített érzékelők működésbe hozzák a motorházfedél alatt rejtőző légzsákot. Ez megemeli a motorházfedelet, valamint aktivál egy külső légzsákot, ami hatékonyan akadályozza meg, hogy a gyalogos vagy kerékpáros feje érintkezzen a szélvédővel.

VEZETŐTÁMOGATÓ CSOMAGOK

ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATA DUGÓKÖVETŐ FUNKCIÓVAL

Amennyiben az Ön előtt haladó jármű lelassít, az adaptív sebességtartó automata az E-PACE sebességét önállóan csökkentve tartja a biztonságos követési távolságot. Amint felszabadul az út, az E-PACE az előre beállított sebességgel halad tovább. Ha pedig az elöl haladó jármű megáll, a Queue Assist funkció finoman állóra fékezi az E-PACE-t. Amint újraindul a forgalom, elég megérinteni a gázpedált, és az E-PACE ismét követni fogja az előtte haladó autót.

NAGYSEBESSÉGŰ VÉSZFÉKRENDSZER

A nagysebességű vészfékrendszer a fékek automatikus működtetésével segít mérsékelni a károk és sérülések mértékét, ha már elkerülhetetlen az ütközés.

AKTÍV HOLTTÉR-TÁMOGATÁS3

Az aktív holttér-támogatás funkció riaszt, ha jármű tartózkodik az E-PACE holtterében, vagy sebesen közeledik ahhoz. Amennyiben az akadály irányába eső oldalon működteti az irányjelzőt, a figyelmeztető fény villogni kezd, így hívva fel figyelmét a potenciális veszélyre. Ha a rendszer a sávváltás kezdetekor gépkocsit észlel a holttérben, biztonságosan a másik irányba kormányozza az E-PACE-t.

HÁTULSÓ FORGALOMFELÜGYELET

A hátsó forgalomfelügyelet különösen hasznos, ha parkolóból kell kitolatnia. A rendszer figyelmeztet a bal vagy jobb oldalról közeledő gyalogosokra, járművekre vagy egyéb veszélyforrásokra. Hang- és fényjelzéssel riaszt, így Ön akkor is tudhatja, mi van járműve mögött, ha nem látja az akadályokat.

PARKOLÁSTÁMOGATÓ RENDSZER

A parkolástámogató rendszer a végletekig leegyszerűsíti a párhuzamos és merőleges parkolás gyakorlatát, mivel képes járművét önműködően bekormányozni az arra alkalmas helyre. Válassza ki a megfelelő sebességfokozatot, majd a gáz- és fékpedálok segítségével szabályozza a jármű sebességét. A Park Assist a parkolóhelyről történő kiállást is átvállalja, így igazán egyszerűvé és gondtalanná téve a parkolást. A manőverek során grafikus és szöveges útmutatás segíti a vezetőt.

360° PARKOLÓRADAR

A 360° parkolóradar segítségével a legszűkebb helyeken is magabiztosan manőverezhet. Az autón körös-körül elhelyezett érzékelők a váltó hátramenetbe kapcsolásakor automatikusan aktiválódnak (vagy kézzel bekapcsolhatók), az érintőképernyőn az autót felülről mutató grafika jelenik meg. Parkolás során az érintőképernyőn megjelenő kép és hangjelzések tájékoztatják az esetleges akadályok közelségéről.

A Jaguar első kompakt szabadidőjárműve a megjelenés, a dinamizmus és a sportos vezethetőség egyedi ötvözete. Állítsa össze álmai E-PACE modelljét a konfigurátorunk segítségével.

1Az SE és HSE felszereltség alapcsomagja tartalmazza, illetve opcióként külön rendelhető. Kizárólag az opciós, automatikusan elsötétedő, motorosan behajtható külső visszapillantó tükrökkel együtt rendelhető. Csak automata sebességváltóval szerelt modellekhez. 2 Az S, SE és HSE felszereltség alapcsomagja tartalmazza, illetve opcióként külön rendelhető. 3 Kizárólag az opciós, automatikusan elsötétedő, motorosan behajtható külső visszapillantó tükrökkel együtt rendelhető.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA