Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

KÜLSŐ

A Jaguar E-PACE összetéveszthetetlenül sportosan néz ki merész, méhsejt szerkezetű hűtőrácsával, és az azt keretező, "J" alakú nappali fényekkel szerelt LED fényszóróival.

A képen az E-PACE First Edition modell látható. A 12,3 colos interaktív vezetőtájékoztató kijelző ehhez a modellhez nem rendelhető. Egyes ismertetett funkciók elérhetősége piactól és hajtáslánctól függően változhat. További információkért kérjük, forduljon helyi Jaguar márkakereskedőjéhez.

Oldalnézetből az E-PACE lendületes tetővonala a meredeken döntött hátsó szélvédő fölé magasodó légterelőben folytatódik. Az E-PACE sportos személyiségét opciós 21 colos könnyűfém keréktárcsák* teszik még erőteljesebbé. Hátulnézetből a LED-es zárófények sötétben azonnal felismerhető megjelenést kölcsönöznek az autónak.

* 2018. április előtt nem rendelhető.

Jaguar Grey E PACE Model
Jaguar E PACE R-Dynamic Exterior
Jaguar E PACE optional fixed panoramic glass roof

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

Az opciós, fix kivitelű panoráma napfénytető még jobb térérzetet biztosít az utastérben, és fénnyel árasztja el azt. A természetet közelebb hozva csodálatos kilátást biztosít a végtelen égboltra.

Jaguar E PACE all round exterior LED lighting

LED FÉNYSZÓRÓK

Lenyűgöző utcai megjelenés érdekében az E-PACE elöl-hátul LED-es fényforrásokat alkalmaz. A LED-es lámpákban soha nem kell fényforrást cserélni, és mivel kevesebb energiát fogyasztanak, takarékosabbak is. Az opciós Mátrix LED fényszórókhoz társított dinamikus irányjelzők révén a közlekedés résztvevői hamarabb észlelik irányváltoztatási szándékunkat.

E PACE contemporary and dynamic Wheel designs

21 COLOS KERÉKTÁRCSÁK*

Az E-PACE opciós keréktárcsa-kínálata még intenzívebbé teszi a modell sportos karakterét. Válasszon a modern és dinamikus formavilágú, akár 21 colos méretben elérhető keréktárcsák széles kínálatából.

* 2018. április előtt nem rendelhető.

A Jaguar első kompakt szabadidőjárműve a megjelenés, a dinamizmus és a sportos vezethetőség egyedi ötvözete. Állítsa össze álmai E-PACE modelljét a konfigurátorunk segítségével.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA