Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA

A tájékoztató és szórakoztató tartalmak nagy mennyiségű megjelenítésére képes InControl rendszer fejlett technológiákat alkalmazva teremtenek kapcsolatot Ön, az E-PACE és a külvilág között.

Az InControl rendszer a létező legintuitívabb, legfejlettebb technológiákat alkalmazva hozza ki a legtöbbet minden utazásból. A középkonzol központi eleme, a 10 colos Touch Pro érintőképernyő támogatja a többujjas vezérlést, és gazdag audiovizuális szórakoztatást kínál.

TOUCH PRO

A fedélzeten töltött időt tartalmasabbá tevő Touch Pro akár négy különböző, testre szabható indítóképernyővel rendelkezik, villámgyorsan reagál a parancsokra, a szóbeli utasításokra. Az interaktív oldalsó panelről egy sor különböző panel hívható elő, így az elsődleges képernyőn megjeleníthető a navigációs funkció, míg az oldalpanelen elérhető a telefon kezelőfelülete. A panelek között fel-le suhintással válthatunk.

Jaguar Incontrol Touch Pro

INCONTROL CSOMAGOK

CONNECT PRO CSOMAG

A Touch Pro továbbfejlesztésére kínál lehetőséget az opciós Connect Pro csomag, amely 4G Wi-Fi Hotspot és Pro szolgáltatásokat kínál. Az autóban töltött perceket tartalmasabbá tevő csomag gondoskodik arról, hogy Ön és utasai az utazás során mindvégig kapcsolatban maradhassanak a külvilággal.

OKOSTELEFON CSOMAG

A Jaguar InControl Apps technológiáját alkalmazó, opciós okostelefon csomag segítségével az Apple vagy Android rendszerű telefonjára telepített, fedélzeti felhasználásra optimalizált alkalmazásokat közvetlenül az E-PACE érintőképernyőjén keresztül kezelheti, beleértve a telefonkönyvet, a naptárat vagy a zenei lejátszót. Emellett a legkülönfélébb szolgáltatásokat biztosítja, harmadik féltől származó alkalmazásokat is letölthet. Nincs más dolga, mint USB kábellel csatlakoztatnia okostelefonját.

REMOTE

A Remote alkalmazás a járművel kapcsolatos tájékoztatást biztosít, valamint lehetővé teszi a jármű adatainak távolból történő elérését. A szolgáltatás része az optimalizált asszisztencia, amely a jármű meghibásodása esetén továbbítja annak tartózkodási helyét és diagnosztikai adatait; illetve az SOS vészhívás funkció. A Jaguar InControl Remote alkalmazás emellett lehetővé teszi az üzemanyagszint ellenőrzését, vagy a jármű helyének megállapítását, például egy zsúfolt parkolóban.

SECURE TRACKER*

Amennyiben valaki feltöri járművét, vagy engedély nélkül elhajtana vele, az opciós Secure Tracker funkció automatikusan riasztja Önt és a felügyeleti központot, elősegítve a jármű helyének megállapítását, a gépkocsi visszaszerzését. Ha autóját az indítókulccsal rabolták el, telefonjáról akkor is aktiválhatja a nyomkövetést: hívja a központot a Secure Tracker alkalmazásból.

* Kizárólag a Remote alkalmazással együtt elérhető

HEAD-UP KIJELZŐ

Az opciós Head-up kijelző (HUD) a szélvédőn jeleníti meg a kulcsfontosságú adatokat. Kristálytiszta, nagyfelbontású, színes grafikája révén Ön könnyedén leolvashatja az információkat.

A képen az E-PACE First Edition modell látható. A 12,3 colos interaktív vezetőtájékoztató kijelző ehhez a modellhez nem rendelhető. Egyes ismertetett funkciók elérhetősége piactól és hajtáslánctól függően változhat. További információkért kérjük, forduljon helyi Jaguar márkakereskedőjéhez.

Optional 12.3 high-definition Interactive Driver Display to project driving information

INTERAKTÍV VEZETŐTÁJÉKOZTATÓ KIJELZŐ

A vezető szüntelen tájékoztatásáról, szórakoztatásáról és kapcsolatban tartásáról az E-PACE opciós, nagy felbontású, 12,3 colos, interaktív vezetőtájékoztató kijelzője gondoskodik. A rendszer elképesztő mennyiségű menet-, szórakoztató és aktív biztonsági információ fogadására és megjelenítésére alkalmas, beleértve a navigációs, okostelefonos és médialejátszó rendszereket.

Meridian Surround Sound System speakers with Trifield technology for audio clarity

MERIDIAN AUDIO

Keltse életre a zenét a MeridianTM brit audiospecialista stúdió által tervezett két rendszer segítségével. A kiváló Meridian Surround audiorendszer TrifieldTM technológiája segítségével az élő előadás tisztaságát és részletgazdagságát adja vissza. A rendszer 15 hangszórós csúcskivitelével az E-PACE HSE és First Edition modellekben találkozhatunk

A Jaguar első kompakt szabadidőjárműve a megjelenés, a dinamizmus és a sportos vezethetőség egyedi ötvözete. Állítsa össze álmai E-PACE modelljét konfigurátorunk segítségével.

† A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. bejegyzett védjegye. †† A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye.

* Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel hazai Jaguar weboldalát vagy helyi márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országában érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. A weboldalon megjelenített, InControl technológiára vonatkozó adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. A legfrissebb hazai műszaki és felszereltségi adatokról érdeklődjön márkakereskedőjétől.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA