Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

MENETTELJESÍTMÉNYEK

Az E-Pace tökéletesített menetdinamikája és kifinomultsága minden utazást örömteli élménnyé varázsol.

A képen az E-PACE First Edition modell látható. A 12,3 colos interaktív vezetőtájékoztató kijelző ehhez a modellhez nem rendelhető. Egyes ismertetett funkciók elérhetősége piactól és hajtáslánctól függően változhat. További információkért kérjük, forduljon helyi Jaguar márkakereskedőjéhez.

Az ívmenetben kiegyensúlyozottan, közvetlenül viselkedő az E-PACE gyorsan és precízen reagál a vezető utasításaira.

JAGUAR RUGÓZÁSI KOMFORT ÉS VEZETHETŐSÉG

Az E-PACE felfüggesztése dinamikus, mégis kifinomult menetdinamikát biztosít. Az alumínium futóműelemek fokozott szerkezeti merevségük révén még jobb teljesítményt biztosítanak. A jobb rugózási komfort érdekében az E-PACE elöl-hátul független kerékfelfüggesztést alkalmaz, hátul többlengőkaros futóművel.

A képen az E-PACE First Edition modell látható. A 12,3 colos interaktív vezetőtájékoztató kijelző ehhez a modellhez nem rendelhető. Egyes ismertetett funkciók elérhetősége piactól és hajtáslánctól függően változhat. További információkért kérjük, forduljon helyi Jaguar márkakereskedőjéhez.

Jaguar Red E PACE driving on wet road

ÖSSZKERÉKHAJTÁS*

A legkülönfélébb útviszonyok között is kiemelkedő teljesítményt nyújtó összkerékhajtási (AWD) rendszer intelligens módon osztja meg a hajtóerőt az első és a hátsó tengely között. A kiegyensúlyozott nyomatékelosztás révén így maximálisan kiaknázhatja mind a négy kerék tapadását.

AKTÍV HAJTÁSLÁNC-SZABÁLYOZÁS

A fokozott dinamizmus érdekében az aktív hajtáslánc-szabályozási rendszer optimalizálja a tapadást, és hátsókerék-hajtásra jellemző menettulajdonságokat biztosít. A rendszer a tapadás függvényében a hátsó tengelyre érkező nyomaték akár 100 százalékát képes bármelyik hátsó kerékre csoportosítani.

A képen az E-PACE S modell látható, Borasco szürke fényezéssel. Egyes ismertetett funkciók opciósak lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. A 21 colos könnyűfém keréktárcsa 2018 áprilisától megrendelhető. További információkért kérjük, forduljon helyi Jaguar márkakereskedőjéhez.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Az All Surface Progress Control (ASPC) csúszós útfelületen nyújt fokozott biztonságérzetet. Olyan kissebességű tempomat rendszer, amely az időjárástól függetlenül segít az E-PACE modellnek megbirkózni a rossz tapadást biztosító helyzetekkel, így Önnek nincs más dolga, mint a kormányzásra összpontosítani.

A képen az E-PACE First Edition modell látható. A 12,3 colos interaktív vezetőtájékoztató kijelző ehhez a modellhez nem rendelhető. Egyes ismertetett funkciók elérhetősége piactól és hajtáslánctól függően változhat. További információkért kérjük, forduljon helyi Jaguar márkakereskedőjéhez.

MOTOR ÉS SEBESSÉGVÁLTÓ

A Jaguar E-PACE Ingenium motorcsaládjának tagjai lélegzetelállító vezetési élményt, takarékos és kifinomult üzemet biztosítanak. Az E-PACE kilencfokozatú automata sebességváltója gyorsan és finoman kapcsol, optimális üzemanyag-fogyasztást és dinamikus gyorsítóképességet biztosít Fokozott vezetési élményt és még takarékosabb üzemet kínál a hatfokozatú kézi sebességváltó.

INGENIUM MOTOROK

Ezek a csekély súrlódású, teljesen alumínium szerkezetű motorok merev blokkjuknak és kettős kiegyensúlyozó tengelyüknek köszönhetően eredendően csekély rezgéssel biztosítanak zökkenőmentes mindennapi felhasználást. Mindegyik erőforrást start-stop technológiával és intelligens fékenergia-visszanyerő funkcióval vérteztük fel (utóbbi a fékezéskor felszabaduló mozgási energiát felhasználva tölti az akkumulátort), így a lehető legtakarékosabbak, különösen városi használatban.

* Piactól függően

INGENIUM BENZINMOTOR

Az E-PACE Ingenium benzinmotorjai olyan élvonalbeli innovációkat alkalmaznak, mint a fokozatmentes szívóoldali változó szelepemelési rendszer, amely a teljesítményt, az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást egyaránt javítja.

INGENIUM DÍZELMOTOR

A problémamentes mindennapi használat érdekében az E-PACE csekély belső súrlódású, alumínium Ingenium dízelmotorjai fejlett turbófeltöltő technológiát alkalmaznak, ami a teljes fordulatszám-tartományban magas forgatónyomatékot, valamint egységes és progresszív gázreakciót biztosít, továbbá minimalizálja a turbólyukat.

MENETDINAMIKA

KONFIGURÁLHATÓ MENETDINAMIKA

A még jobb kifinomultság, komfort vagy menetdinamika érdekében a választható konfigurálható menetdinamika funkció lehetővé teszi az E-PACE gázreakciójának, váltási pontjainak, kormánymű-beállításainak és futóművének személyre szabását a vezetési igényeinek megfelelően.

ADAPTÍV DINAMIKA*

Az adaptív dinamikai rendszer a kerékpozíció és karosszériamozgás figyelésével egyszerre nyújt precíz dinamikát és komfortos rugózást. Az elektronikusan vezérelt lengéscsillapítók gondoskodnak a felfüggesztés optimalizálásáról, ideális egyensúlyt biztosítva a kényelem, kifinomultság és dinamizmus között.

* Opciós szolgáltatás

JAGUARDRIVE CONTROL

A személyre szabott vezetési élményt szolgáló JaguarDrive Control négy üzemmódot (normál, öko, dinamikus és téli) kínál, finoman módosítva a kormányzást és a gázreakciókat.

KÉZI VAGY AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓK

Az E-PACE kilencfokozatú automata váltója gyorsan reagál, gazdaságos, finoman és gyorsan kapcsol, ezzel könnyed gyorsítást és előzést tesz lehetővé. A még intenzívebb vezetési élmény és a még takarékosabb üzemeltetés érdekében a könnyű, fejlett hatfokozatú kézi sebességváltó finom, gyors váltásokat biztosít.

A Jaguar első kompakt szabadidőjárműve a megjelenés, a dinamizmus és a sportos vezethetőség egyedi ötvözete. Állítsa össze álmai E-PACE modelljét konfigurátorunk segítségével.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA