Skip primary navigation

JAGUAR24

JAGUAR 24

Ön melyik Jaguarral töltene el egy teljes napot?

Eddig már több ismert és sikeres magyar vállalkozó használta egy-egy napig a Jaguar flotta valamelyik modelljét, és mutatta be egy napját.

Itt az alkalom, hogy Ön is csatlakozzon hozzájuk, és a kapott kóddal regisztráljon az egynapos Jaguar-vezetésre! A kiválasztott autót házhoz visszük Önnek, majd a 24 óra leteltével érte is megyünk, hogy Önnek ne kelljen a technikai részletekkel foglalkoznia, és kizárólag az élményre koncentrálhasson, amit a Jaguar vezetése nyújt.

Ismerje meg pár mondatban a Jaguar24 programban résztvevő modelleinket!

JAGUAR XE

A Jaguar által valaha gyártott legkorszerűbb, leggazdaságosabb és legkifinomultabb sportsaloon. Az XE ízig-vérig Jaguar. A Jaguar modellkínálat teljesen új, 75%-ban alumínium önhordó karosszériára épülő modellje, mely hozzájárul a maximális teljesítmény eléréséhez. A modern műszaki tartalom kifinomult külsővel párosul. Intelligens és innovatív technológiák csökkentik a működési költségeket. Az XE minden tekintetben jó választás.

JAGUAR XF

Minden tekintetben igazi Jaguar: az XF szembetűnő designja kitűnik a tömegből. A vezetési élmény, a kényelem, a kifinomultság és a teljesítmény egyedülálló kombinációja révén ez a dinamikus üzleti limuzin egyszerre izgalmas és hatékony. Biztonság, konnektivitás és szórakozás - mindezt a legmodernebb technológiák biztosítják az Ön számára.

JAGUAR F-PACE

A Jaguar legpraktikusabb sportautója a sportos vezethetőséget, a maximális vezetési élményt remek mindennapos használati értékkel és takarékossággal párosítja. Az F-PACE minden idők legpraktikusabb Jaguar sportautója. A műszaki szempontból minden elemében ultramodern F-PACE gondoskodik utasai biztonságáról, kapcsolódásáról és szórakoztatásáról. Az F-PACE az Ön Jaguarja, a család Jaguarja.

TESZTVEZETÉSRŐL KÉSZÜLT VIDEÓK

FLEET & BUSINESS

A Jaguar Land Rover az Egyesült Királyság legnagyobb prémium autógyártója, amely két ikonikus brit autómárka köré épül.

A cégnél nagy hagyományai vannak az olyan, fejlett műszaki tartalmú gépjárművek fejlesztésének és gyártásának, amelyek a lehetőségek és képességek határainak feszegetésével a legkülönfélébb feladatokra alkalmasak. A kategória legjobbjai közé tartozó üzemanyag-fogyasztással és károsanyag-kibocsátással, hosszú karbantartási periódussal és versenyképes értéktartással bíró járműveink kiemelkedő értéket képviselnek a flottavásárlók számára.

A Jaguar Land Rover termékeinek és szolgáltatásainak széles palettája révén pontosan kielégíti az Ön vállalkozásának igényeit és elvárásait.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

SOHA NEM LÁTOTT MÍNUSZOK!