GYŐZTES FORMULA

GYŐZTES FORMULA

A Jaguar TCS Racing a tisztán elektromos Jaguar I‑TYPE 5 versenyautóval, valamint Mitch Evans és Sam Bird pilótákkal tér vissza az ABB FIA Forma-E világbajnokság 8. évadában.
FILM MEGTEKINTÉSE

ISMERJE MEG A CSAPATOT

Világszínvonalú pilótáink, mérnökeink és szerelőink sikeréhségénél csak tehetségük, stílusuk és kitartásuk a nagyobb.

SAM BIRD - PILÓTA

SAM BIRD - PILÓTA

Sam Bird brit autóversenyző az ABB FIA Forma-E világbajnokság 7. évadát megelőzően csatlakozott a Jaguar Racing csapatához. A 34 éves sportember változatlanul az egyetlen olyan pilóta, amely az úttörő jelentőségű széria 2014-es indítása óta minden egyes versenyen rajthoz állt. A mai napig 11 futamgyőzelmet könyvelhetett el, legutóbb Ad Diriyah-ban és New Yorkban, a Jaguar Racing színeiben.
MITCH EVANS - PILÓTA

MITCH EVANS - PILÓTA

Mitch hatéves korában kezdett gokartozni, tizenhat évesen pedig megnyerte az új-zélandi nagydíjat. 2016-ban, a Jaguar Racing színeiben mutatkozott be az ABB FIA Forma-E világbajnokságban, abban az évben, amikor a brit csapat visszatért a motorsport világába. Később, a széria hetedik évadában ötször állhatott a dobogóra, és végül pályafutása eddigi legjobb eredményét elérve a negyedik helyen végzett az egyéni világbajnokságban. Emellett ő futotta a leggyorsabb kört Rómában, New Yorkban és Londonban.
JAMES BARCLAY - CSAPATFŐNÖK

JAMES BARCLAY - CSAPATFŐNÖK

James 2015 novemberében kapott megbízást, hogy a Jaguar ABB FIA Forma-E világbajnoksági programját csapatfőnökként vezesse, személyesen menedzselve a brit márka izgalmas visszatérését a motorsport világába. Az elmúlt öt évad során James felügyelete alatt növekedésnek indult a Jaguar Racing, zárt pályán és azon kívül egyaránt ő állt a fejlődés élén.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
A JAGUAR I-TYPE 5

A JAGUAR I-TYPE 5

A teljesítmény és az energia-takarékosság optimális egyensúlyát kínáló modell álló helyzetből 2,8 mp alatt gyorsul 100 km/órára; legnagyobb motorteljesítménye 250 kW.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

MOTORSPORT GÉNEK

A Jaguar hagyományosan a teljesítmény, a technológia és a formatervezés legjavát kínálja; hírnevét a világ legtechnikásabb versenypályáin, legnehezebb bajnokságaiban szerezte.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
AJÁNDÉKTÁRGYAK

AJÁNDÉKTÁRGYAK

Nem kell autóversenyzőnek lennie ahhoz, hogy követhesse a stílusukat. Válogasson online áruházunk kínálatából, és válassza ki a tökéletes ajándékot saját maga vagy egy szerette számára.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
TISZTÁN ELEKTROMOS JAGUAR I-PACE

TISZTÁN ELEKTROMOS JAGUAR I-PACE

Az I-PACE izgalmas vezethetőségével és példa nélküli online funkcionalitásával maga a megtestesült, tökéletes tisztán elektromos sport-szabadidőjármű.
TOVÁBBI RÉSZLETEK