A CSAPATMUNKA VÁLTJA VALÓRA AZ ÁLMOT

TATA CONSULTANCY SERVICES

TATA CONSULTANCY SERVICES

A TCS egy piacvezető globális informatikai szolgáltató, tanácsadó, üzlet megoldásokat kínáló szervezet. Technológiai szakértelmünket és üzleti ismereteinket felhasználva elősegítjük a változást, és eredményeket érünk el. Feladatunk, hogy innovatív, kategóriaelső tanácsadással, informatikai megoldásokkal és szolgáltatásokkal segítsük ügyfeleinket üzleti céljaik megvalósításában, és hogy ezáltal élménnyé tegyük az együttműködést minden érintett fél számára.​

A Tata Consultancy Services célt visz a jövőbe, és innovációk segítségével segíti elő a fenntarthatóságot. Arra törekszünk, hogy az új együttműködés keretében felhívjuk a figyelmet a villamosítás fontosságára, kihangsúlyozzuk az elektromos átállás folyamatát, és élen járjunk a fenntarthatóbb jövő felé vezető úton.
TCS
GKN

GKN

A GKN Automotive élvonalbeli, globális autóipari technológiai vállalat, amely úttörő szerepet töltött be az elektromos hajtási rendszerek fejlesztése terén, és a világ autógyártóinak 90 százalékával együttműködik. Az egyetlen beszállító vagyunk, akik teljes mértékben a hagyományos hajtáslánc, az összkerékhajtás, valamint az elektromos hajtástechnológiák tervezésére, gyártására, integrálására és optimalizálására fordítják figyelmüket. Az elmúlt 20 év során élvonalbeli eDrive rendszereket fejlesztettünk, felhasználva az összkerékhajtási rendszerekkel szerzett szakértelmünket. A GKN Automotive Abingdon városában működő innovációs központja egyike azoknak az élvonalbeli globális központoknak, amelyekben a jövő villamosított járműveinek a rendszereit fejlesztik.

A GKN Automotive még 2017-ben, az ABB FIA Forma-E világbajnokság 4. évadát megelőzően kötött technológiai együttműködési megállapodást a Jaguar Racinggel. Hogy felgyorsíthassuk az innovációt, és tovább fejleszthessük szaktudásunkat, technológiáinkat a legvégsőkig kell próbára tennünk a versenypályákon. Együttműködésünk fókuszában a ‘Cél a hatásfok’ stratégia áll. Ez kulcsfontosságú a Forma-E világában, ugyanakkor a GKN Automotive jövőbeli eDrive termékeinek a versenyképességéhez is elengedhetetlen.

A Jaguar Racing hivatalos eDrive partnereként a GKN Automotive tervezési, gyártási és szoftverfejlesztési tapasztalatát felhasználva, a csapat mérnökeivel szorosan együttműködve járul hozzá az I-TYPE 5 fejlesztéséhez. Kulcsszerepet játszunk az elektromos hajtáslánc fejlesztésében, tapasztalatunkat kiaknázva fejlett hűtési technológiákat tervezünk és gyártunk az inverterhez és a villanymotorhoz egyaránt, hogy a lehető legvégsőkig fokozhassuk a rendszer hatásfokát. Emellett a GKN Automotive szoftvermérnökei közvetlenül a Jaguar Racing központjában dolgoznak.
GKN
DOW

DOW

A Dow széles körű anyagismereteivel járul hozzá a Jaguar Racing Forma-E csapat sikeréhez. Ezt a célt szolgáltja MobilityScienceTM platformunk, amelynek középpontjában az alkalmazásfejlesztés és a közlekedési innovációk állnak. Munkatársaink nagyszerű csapatjátékosok, üdvözlik az eltérő ötleteket, és lelkesen dolgoznak együtt partnereinkkel és ügyfeleinkkel annak érdekében, hogy olyan, innovatív anyagokat hozzanak létre, amelyek a tömeg csökkentése, a hatótávolság növelése, a biztonság fokozása és az energiafelhasználás mérséklése révén elősegítik a csekély szénkibocsátású mobili gazdaság megvalósítását.

A Dow közlekedési megoldásai között megtalálhatók az elektromos járművekhez kifejlesztett, változatos poliolefin, poliuretán, akril, valamint speciális vegyi és szilikon technológiák. A Jaguar Racing csapattal ápolt partneri kapcsolatunk egybevág azon célkitűzésünkkel, hogy a világ leginnovatívabb, leginkább ügyfélközpontú, inkluzív és fenntartható anyagtudományi vállalataként vadonatúj együttműködési formákat keresve, közös erővel teremtsünk új megoldásokat.
DOW
CASTROL

CASTROL

A világ egyik vezető kenőanyag-gyártójaként a Castrol innovációk hosszú sorát tudhatja maga mögött. A teljesítmény iránti rajongásunk és az együttműködést támogató filozófiánk lehetővé tette számunkra, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, amelyek kulcsfontosságúnak bizonyultak számtalan technológiai áttörés megvalósításában, a szárazföldön éppúgy, mint a vízen, a levegőben vagy a világűrben. A villamosítási átállással összhangban kifejlesztettük és forgalomba hoztuk kifejezetten elektromos járművekhez szánt e-kenőanyagainkat. A Castrol folyamatosan keresi az együttműködési lehetőséget az olyan, úttörő szellemiségű partnerekkel, akikkel közösen előrébb juthatunk. A Jaguar Racing Forma-E csapatával kötött kooperáció lehetővé teszi szánunkra, hogy e-kenőanyagainkat a versenypályákon teszteljük, és ezáltal a közlekedés jövőjét támogató áttörést érhessünk el. Több mint olaj: folyékony mérnöki szakértelem.
CASTROL
MICRO FOCUS

MICRO FOCUS

A világ legnagyobb vállalkozási szoftver beszállítói közé sorolt Micro Focus világszerte 40 ezer ügyfelét szolgálja ki működésükhöz elengedhetetlen technológiai megoldásokkal. A vállalat széles portfoliójának alapját a fejlett analitikai eszközök mélyreható arzenálja határozza meg, amelyekkel lehetővé tesszük, hogy ügyfeleink alkalmazkodjanak a folyamatosan változó piaci körülményekhez, és hatékonyan teljesítsenek a digitális gazdaságban.

A Micro Focus több mint háromszáz termékcsaládja kritikus eredmények megvalósítását célozza meg. Az alkalmazások bevezetésének felgyorsítása, az informatikai átalakulás leegyszerűsítése, a digitális ellenálló képesség megerősítése, és a kellő idejű döntéshozatalt támogató elemzések megvalósítása ugyanúgy a győzelem kulcsfontosságú tényezői a vállalati környezetben, mint a versenypályán. A Jaguar Racing műszaki partnereként a Micro Focus kezdetben megfelelő technológiáival segít felgyorsítani a csapat szoftverfejlesztési tevékenységeit, valamint prediktív elemzések révén javítja a csapat teljesítményét és a nézői élményt egyaránt.

A partnerek együtt olyan informatikai megoldásokat vezetnek be, amelyek áthidalják a meglévő és új generációs technológiák közötti szakadékot, és jövő-kompatibilissé teszik az informatikai beruházásokat. Ezt úgy nevezzük: maximális technológia, dráma nélkül.
MICRO FOCUS
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Az Alpinestars több mint öt évtizede végez úttörő munkát a biztonság és a teljesítmény terén. A vállalat ötvenötödik éve áll a professzionális motorsport legmagasabb szintjén; a világ első számú versenycipő-, versenyruházat- és védőfelszerelés-gyártójaként folyamatosan tekint előre.

Technológiai kutatás, tervezés és fejlesztés révén törekszünk a folytonos innovációra; globális motorsport-fejlesztési programunkat élvonalbeli észak-amerikai és európai létesítményeink valósítják meg: az Alpinestars meghatározó tényező a világ összes jelentős versenyszériájában . Termékeink kényelmes, lélegző viseletet biztosítanak a rendkívüli terhelés alatt működő versenyzők számára, mérséklik fáradékonyságukat, és elősegítik koncentrációs képességüket.

Egy célkitűzés. Egy jövőkép.
ALPINESTARS
UNCOMMON

UNCOMMON

Olyan karakteres, innovatív ajándéktárgyakat, valamint csapatruházatot tervezünk, fejlesztünk és gyártunk, amelyekre jó ránézni, és még jobb érzés azokat viselni. Globális hálózatunk, széles körű kompetenciánk és tapasztalatunk révén ügyfeleink a legjobb kezekben vannak. A fenntartható divat terén szerzett szakértelmünk jóvoltából ajándéktárgyaink használaton kívül is örömet okoznak.
UNCOMMON