TISZTÁN ELEKTROMOS JAGUAR I-PACE

LEGFONTOSABB RÉSZLETEK

ELEKTROMOS TELJESÍTMÉNY

Megbabonázó teljesítmény és dinamika. Zéró károsanyag-kibocsátás. Minden, amit a Jaguar tisztán elektromos sportos szabadidőjárművétől elvár.

HATÓTÁVOLSÁG

HATÓTÁVOLSÁG

Az olyan tényezők, mint a hőmérséklet vagy a menetsebesség befolyásolhatják az elektromos hatótávolságot. A hatótávolság kalkulátor segítségével kiszámolhatja, meddig juthat el az I-PACE szabadidőjárművel.

HATÓTÁVOLSÁG

470 KM††Akár 470 km-t tehet meg egy teljes töltéssel*.
WLTP érték. Az értékek a vezetési stílustól függően változhatnak.

TÖLTÉS IDŐTARTAMA

8,5 óra*


11 kW-os váltóáramú töltővel 8,5 óra alatt teljesen feltölthető a jármű*. Tökéletes megoldás, ha otthon egész éjszaka tudja tölteni autóját. 11 kW-os váltóáramú otthoni töltő használatán alapuló töltési idő.

KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

0 CO2


Közlekedjen zéró károsanyag-kibocsátással.

GYORSÍTÁS

4,8 mpGyorsulás 0-100 km/órára 4,8 mp alatt.

TECHNOLÓGIA

A harmonikusan integrált technológiák révén könnyedén kezelhetők az I-PACE funkciói, illetve a fedélzeten csatlakoztatott személyes készülékek.

A Pivi Pro szórakoztató rendszer ugyanolyan könnyen kezelhető, mint egy okostelefon. A legfontosabb funkciók - a navigáció1, a médialejátszó vagy a telefonkönyv - egyetlen mozdulattal elérhetők.
PIVI PRO
AZONNAL LEOLVASHATÓ INFORMÁCIÓ
MERIDIAN AUDIORENDSZER
ONLINE CSOMAG ÉS MOBIL ADATELŐFIZETÉS
JAGUAR GO I-PACE ALKALMAZÁS

JAGUAR GO I-PACE ALKALMAZÁS

A GO I-PACE alkalmazás megmutatja, hogyan illesztheti be a Jaguar I-PACE szabadidőjárművet életébe. Az alkalmazás pontosan szemlélteti azokat az adatokat és értékeket, amelyekkel az elektromos modell használata során találkozna, beleértve az utazások térképét, a várható hatótávolságot, az energiafelhasználását, az útvonal mentén rendelkezésre álló töltőpontokat, valamint a költségmegtakarítás várható mértékét.
LETÖLTÉS iOS-RE LETÖLTÉS ANDROIDRA
JAGUAR REMOTE ALKALMAZÁS

JAGUAR REMOTE ALKALMAZÁS

A Jaguar Remote4 alkalmazás lehetővé teszi, hogy okostelefonjáról kétirányú kapcsolatot teremtsen az I-PACE szabadidőjárművel. Ellenőrizze az akkumulátor töltöttségét, a töltési folyamat állapotát, a töltési sebességet, a várható elektromos hatótávolságot és egyéb értékeket. Indítsa el vagy állítsa le a töltést, kezelje a töltési díjakat, és állítsa be a maximális töltöttségi szintet - mindezt a távolból.
OPTIMALIZÁLT JAGUAR ASSZISZTENCIA ÉS SOS VÉSZHÍVÁS

OPTIMALIZÁLT JAGUAR ASSZISZTENCIA ÉS SOS VÉSZHÍVÁS

Az optimalizált Jaguar asszisztencia szolgáltatás lehetővé teszi, hogy meghibásodás esetén közvetlenül felvegye a kapcsolatot a Jaguar asszisztencia munkatársaival. Súlyosabb balesetben pedig az SOS vészhívás automatikusan kapcsolatot teremt Ön és vészhelyzeti diszpécsereink között. Ők tájékoztatják a mentőszolgálatot az Ön tartózkodási helyéről.

PRAKTIKUM ÉS BIZTONSÁG

Az a legjobb, ha éjjel tölti autója akkumulátorát. Amíg Ön alszik, az I-PACE biztonságosan feltöltődik, hogy másnap készen várja az indulást.

OTTHONI TÖLTÉS

OTTHONI TÖLTÉS

Az otthoni töltés nem csak kényelmes, de az egy kilométerre jutó elektromos energia költsége gyakran kedvezőbb, mint a benziné, a gázolajé, vagy a nyilvános gyorstöltőké. Ha otthon szeretné tölteni I-PACE szabadidőjárművét, azt javasoljuk, telepíttessen szakemberrel otthoni töltőt, más néven fali töltőboxot.
VONTATÁS

VONTATÁS

Az Jaguar I-PACE akár 750 kg-ot képest vontatni, maximális vonóhorog-terhelése akár 45 kg. A Jaguar Tartozékok kínálatában levehető vonóhorgot is talál.
ACTIVITY KEY

ACTIVITY KEY

A víz- és ütésálló, vadonatúj második generációs Activity Key5 segítségével zárhatja, nyithatja és beindíthatja járművét. Mostantól nincs szükség a hagyományos indítókulcsra: sportoljon, kiránduljon felszabadultan barátaival.
BIZTONSÁGI CELLA

BIZTONSÁGI CELLA

Az I-PACE alumíniumból és acélból álló, merev kerettel veszi körül az akkumulátort, óvva az összes utas épségét.
VEZETŐTÁMOGATÁS

VEZETŐTÁMOGATÁS

Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé, biztonságosabbá tevő szolgáltatások széles kínálatából. A legmodernebb technológiákat alkalmazó funkciók még élvezetesebbé és biztonságosabbá teszik a vezetést.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

Igazítsa személyes igényeihez az I-PACE-t: válasszon a rendelkezésre álló modellek, motorok és felszereltségi csomagok közül.

JAGUAR I-PACE SZEMÉLYRE SZABÁSA

Válasszon modellt, motort és felszereltségi csomagot, majd tegye teljesen egyedivé járművét a karosszériaszín, a keréktárcsák és az utastéri opciók széles kínálatából válogatva.

FEDEZZE FEL!

JAGUAR I-PACE MODELLEK

JAGUAR I-PACE MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
MODELLEK FELFEDEZÉSE
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Tények és számadatok megtekintése.
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

Jaguar I-PACE személyre szabása
OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK MEGTEKINTÉSE
ELEKTROMOS JAGUAR

ELEKTROMOS JAGUAR

Fedezze fel az elektromos közlekedést.

A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között - de nem kizárólag - az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.
*100kW DX gyorstöltő használatával
.​
††WLTP értékek megtekintése.
A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. Az energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. Az elektromos hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon végighaladva mérik meg.

1Az Online navigáció használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől.

2A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

3 A tisztességes használat elve érvényesül. Amennyiben az adatforgalom egy hónap alatt átlépi a 20GB-t, a hónap hátralevő részében csökkenhet a fedélzeti sávszélesség, illetve funkcionalitás. A szolgáltatásra vonatkozó tisztességes használat elvéről az InControl Pivi Pro felhasználói feltételekben olvashat a jaguar.com/pivi-pro-terms weboldalon. A lejátszás időtartama a streaming szolgáltatótól, illetve a videotartalom felbontásától függ. A HD videó jelentős mértékben megnöveli az adathasználatot.

4 A Remote funkció olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani. A Jaguar Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.

5Az Activity Key 1 óra alatt feltölthető, és egy töltéssel akár 7 napon át használható

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelése. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

Figyelem: az egyes felszereltségi szintek kiválasztásával változhat az alapfelszereltség. Az alapfelszereltség emellett országtól, motorváltozattól és sebességváltótól függően is változhat.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.