MENETTELJESÍTMÉNYEK

Bizsergető élmények várnak Önre.

A LENYŰGÖZŐTŐL A LÉLEGZETELÁLLÍTÓIG

Az F‑TYPE a Jaguar legizgalmasabb benzinmotorjait kapta meg, amelyek innovatív technológiákkal mérsékli az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást, változatlan menetteljesítmények mellett.

HALLGASSA CSAK!

Az összes modell aktív sportkipufogót kapott, a 300 lóerős négyhengerestől az 575 lóerős V8-asig. Ez akár kapcsolható kivitelben is elérhető, így hangulatától függően bármikor élvezheti a lúdbőröztető kipufogóhangot.

300 LE i4

300 LE i4

Meggyőző teljesítmény, kifinomultság és takarékosság. A 300 lóerős, 2.0 literes, négyhengeres benzines turbómotor kivételes teljesítményt nyújt, finom vezethetőség mellett.
450 LE V8

450 LE V8

Szórakoztatásáról 4,4 másodperces 0-100 km/óra gyorsulás, valamint semmihez sem fogható gázreakciók gondoskodnak. Tökéletes menetdinamika: válassza a hátsó- vagy összkerékhajtást. 
575 LE V8

575 LE V8

Minden körülmények között többet nyújt, anélkül, hogy le kellene mondania a Jaguarra jellemző, kiemelkedő menetkomfortról. Kizárólag az F-TYPE R-DYNAMIC kiviteleken.

LÉLEKEMELŐ ÉLMÉNY

Két pont között a legrövidebb út az egyenes. De mi ebben a móka? Bámulatosan arányos karosszéria, feszes felfüggesztés és közvetlen kormányzás gondoskodik az F-TYPE lenyűgöző dinamizmusáról, miközben autója minden körülmények között szorosan ragaszkodik az úthoz.

ZSIGERI TELJESÍTMÉNY

ÖSSZKERÉKHAJTÁS*

ÖSSZKERÉKHAJTÁS*

Az F-TYPE intelligens hajtáslánc-dinamikai rendszerrel felvértezett összkerékhajtása tökéletes kiállást, magabiztos vezethetőséget kínál minden útfelületen.
FÉKVEZÉRELT NYOMATÉKVEKTOR-SZABÁLYOZÁS

FÉKVEZÉRELT NYOMATÉKVEKTOR-SZABÁLYOZÁS

Az F‑TYPE az ívbelső kerekek egyenként szabályozott fékezésével a legszűkebb fordulóban is maximális irányíthatóságot biztosít. Az alulkormányozottságot mérséklő rendszer sportos dinamizmust és magabiztos vezethetőséget nyújt.
ELEKTRONIKUS AKTÍV DIFFERENCIÁLMŰ

ELEKTRONIKUS AKTÍV DIFFERENCIÁLMŰ

A két hátsó kerék közötti nyomatékmegosztás szabályozása révén jobban kihasználhatóvá teszi a rendelkezésre álló motorteljesítményt. Így elég később ráfordulnia az ívre, és hamarabb elkezdhet kigyorsítani. Az intelligens hajtáslánc-dinamikai rendszerrel összehangoltan működik.

DINAMIKUS VEZETHETŐSÉG

KONFIGURÁLHATÓ MENETDINAMIKA

KONFIGURÁLHATÓ MENETDINAMIKA

Testre szabható vezethetőség és dinamikai jellemzők. A konfigurálható menetdinamika révén kedve szerint módosíthatja a kormányzás keménységét, a sebességváltó beállításait, valamint a gázreakciót.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

A vezetési stílushoz és a menetkörülményekhez késlekedés nélkül alkalmazkodó Adaptive Dynamics révén az F‑TYPE még precízebben reagál a vezetői parancsokra, minden helyzetben optimális vezetési élményt nyújtva.

KIEMELKEDŐ FÉKTELJESÍTMÉNY

355 MM ELÖL 325 MM HÁTUL

355 MM ELÖL 325 MM HÁTUL

A hosszú élettartam és csekély tömeg optimális kombinációja mellett megnyugtató fékteljesítményt kínál.
380 MM ELÖL 376 MM HÁTUL

380 MM ELÖL 376 MM HÁTUL

Villámgyors, közvetlen és progresszív fékhatás.
398 MM ELÖL 380 MM HÁTUL

398 MM ELÖL 380 MM HÁTUL

Karbon-kerámia féktárcsák. A Jaguar legnagyobb teljesítményű fékrendszere fáradás nélkül nyújtja a legkiválóbb fékteljesítményt.

VÁLASSZON MODELLT

Döntenie kell a Coupé és a Convertible között? Ne aggódjon: itt nincs rossz válasz!

*Csak a 450 lóerős motorokhoz rendelhető.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.