FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA

Fennakadások nélküli kapcsolódás.
TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE

STÍLUS ÉS TECHNOLÓGIA

Az F‑TYPE Touch Pro fedélzeti szórakoztató rendszere megbízható kapcsolatot teremt a külvilággal. Az alapfelszereltség részét képező, 10 colos érintőképernyő támogatja a többujjas vezérlést, így Ön könnyedén férhet hozzá a Jaguar által kínált audiovizuális élményhez.

ÜLJÖN BE A KORMÁNYHOZ

Egyszerű, ösztönösen használható. Válassza a teljes 3D térképes megjelenítést vagy az információs panelt, amely a menetadatok és a navigációs frissítések mellett az aktuális zeneszám adatait is megjeleníti a nagyfelbontású 12,3 colos virtuális műszerfal kijelzőn.

MODELL KONFIGURÁLÁSA

KAPCSOLÓDÁS, FENNAKADÁSOK NÉLKÜL

INTELLIGENS DÖNTÉSEK

INTELLIGENS DÖNTÉSEK

Használja okostelefonját okosabban, biztonságosabban az autóban. Böngéssze médiakönyvtárát, játssza le kedvenc zenéit az Apple CarPlay® funkcióval. Vagy használja a hasonlóan zökkenőmentes Android AutoTM integrációt.
REMOTE ACCESS

REMOTE ACCESS

Bárhonnan kapcsolatba léphet autójával. A Jaguar Remote alkalmazások segítségével a távolból ellenőrizheti az üzemanyagszintet, a jármű helyzetét, és működtetheti az ajtózárakat vagy a klímaberendezést.
MEGNYUGTATÓ BIZTONSÁG

MEGNYUGTATÓ BIZTONSÁG

Ha ellopják autóját, az opciós Secure Tracker funkció tájékoztatja az F-TYPE tartózkodási helyéről, és késlekedés nélkül értesíti a hatóságokat, elősegítve a jármű lehető leggyorsabban visszaszerzését.

AZ ÖN UTAZÁSA. AZ ÖN ZENÉJE.

Az F‑TYPE audiorendszere a brit MeridianTM hifi-specialista stúdiónak köszönheti lenyűgözően telt hangzását. A precíziós digitális technológiákkal megvalósított, ultramodern audiorendszerek tökéletesen illeszkednek az autó fényűző belső terébe.
MERIDIAN AUDIORENDSZEREK FELFEDEZÉSE

VÁLASSZON MODELLT

Döntenie kell a Coupé és a Convertible között? Ne aggódjon: itt nincs rossz válasz!

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További tájékoztatásért forduljon márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja autóját online.

Az InControl funkciók, opciók és azok elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. A Remote alkalmazást az Apple/Play Store szoftveráruházakból kell letölteni. A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos.

A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.