OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

F‑TYPE. Önre szabva.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

LELJE ÖRÖMÉT A RÉSZLETEKBEN

A fekete külső optikai csomag engedi érvényesülni az F‑TYPE sötét oldalát. Karakteres Gloss Black kivitelű hűtőmaszk-keretet, oldalablak-keretet, első légterelőt, oldalsó légbeömlőket, valamint hátsó lökhárító-betétet tartalmaz. Szintén fekete színűek az olyan stíluselemek, mint az ugró Jaguar figura vagy a feliratozás, ami még inkább magával ragadóvá teszi a látványos sportautó megjelenését.

MODELL KONFIGURÁLÁSA

VÁLASSZON KERÉKTÁRCSÁT

VÁLASSZON STÍLUST

A megfelelően kiválasztott keréktárcsa nem csak az F‑TYPE sportos karakterét hangsúlyozza ki, de személyesebbé is teszi az autó megjelenését. Válasszon a különböző stílusban és kidolgozással elérhető, 18-20" méretű, szépségesen kidolgozott keréktárcsák bőséges kínálatából.

KERÉKTÁRCSÁK

TETŐVARIÁCIÓK

Az F‑TYPE Coupé klasszikus megoldása

MODELL KONFIGURÁLÁSA

IHLETETT BELSŐ TÉR

TÉL

TÉL

Az opciós klímacsomag a legnagyobb hidegben is otthonossá varázsolja autóját. Fűthető szélvédőt, fűthető kormánykereket és kétzónás klímaberendezést tartalmaz.
FEKETE

FEKETE

Sötét kifinomultság. A fekete belső optikai csomag fekete légbeömlő rostélyokat, fekete műszer-, ablakemelő- és kilincs-kereteket, fekete kormányküllőket, a kormányon elhelyezett fekete kapcsolókat, valamint fekete középkonzoli kapaszkodót tartalmaz.
LUXUS

LUXUS

Tegye még ragyogóbbá a belső teret a beltéri luxus csomaggal. Prémium utastér-világítást, megvilágított küszöbdíszléceket, valamint kiterjesztett bőrkárpitozást tartalmaz.
PRÉMIUM

PRÉMIUM

A beltéri luxus csomagon felül teljes kiterjesztett bőrkárpitozással kényezteti a vezetőt és utasát.

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

EZÜSTTEL SZŐTT KARBONSZÁLAS KÜLSŐ TÜKÖRHÁZBORÍTÁS

EZÜSTTEL SZŐTT KARBONSZÁLAS KÜLSŐ TÜKÖRHÁZBORÍTÁS

A kiváló minőségű, ezüsttel szőtt karbonszálas külső tükörházborítás valódi motorsport-hangulatú stíluselem.
CSOMAGTÉRI LUXUS SZÖVET SZŐNYEG

CSOMAGTÉRI LUXUS SZÖVET SZŐNYEG

Fényűző, puha tapintású csomagtéri padlószőnyeg Jaguar logóval, Jet Black kivitelben. Hosszú szálú, 2050 g/m2 szálsúlyú anyagból készült prémium szőnyeg nubuk szegéllyel.
SZÉLTERELŐ

SZÉLTERELŐ

A könnyen fel- és leszerelhető szélterelő nagy sebességnél is mérsékli a huzatot és a légörvényeket az utastérben. Jaguar márkajelzésű tárolózsákkal.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.