ÚJ JAGUAR F‑PACE SVR

ÚJ JAGUAR F‑PACE SVR

Ismerje meg sportos szabadidőjármű-kínálatunk csúcsát, a kompresszoros V8-as motorral szerelt, kategóriaelső dinamikát kínáló Jaguar F‑PACE SVR-t.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

MENETTELJESÍTMÉNYEK

MOZGÉKONYSÁG ÉS DINAMIZMUS

MOZGÉKONYSÁG ÉS DINAMIZMUS

A minden eddiginél nagyobb teljesítményt, közvetlenséget és dinamizmust kínáló F-PACE SVR a Jaguar díjnyertes modellcsaládjának csúcsmodellje.

F-PACE SVR MŰSZAKI ADATOK

engine

5,0 liter


Az F‑PACE SVR szíve a Jaguar nagyteljesítményű, 5,0 literes V8-as kompresszoros benzinmotor.

LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY

550 (405) LE (kW)


Az 550 lóerős (405kW) csúcsteljesítmény lélegzetelállító vezetési élményt ígér minden egyes alkalommal.

LEGNAGYOBB FORGATÓNYOMATÉK

700 Nm


Az F‑PACE SVR nagyobb, akár 700 Nm nyomatékcsúcsot kínál.

0-100 KM/ÓRA

4,0 másodperc


A legmodernebb technológiáknak – például a Dynamic Launch funkciónak – köszönhetően az F‑PACE SVR mindössze 4,0 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára.

FORMATERV

KÜLSŐ MEGJELENÉS

KÜLSŐ MEGJELENÉS

Az F-PACE SVR nagyobb légbeömlő nyílásokkal, a motorházfedélen és a kerékdobokon kialakított légcserélőkkel, valamint hátsó légterelővel gondoskodik a minél nagyobb leszorítóerőről, és minél kedvezőbb légellenállásról. Az eredmény: jobb menetteljesítmények, precízebb vezethetőség.

GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
NAGYOBB LÉGBEÖMLŐ NYÍLÁSOK

NAGYOBB LÉGBEÖMLŐ NYÍLÁSOK

Az új első lökhárító még határozottabb, még sportosabb kiállást kölcsönöz az autónak; a kompresszoros V8-as motor hatékonyabb hűtéséről a megnövelt légbeömlő nyílások gondoskodnak. Az autó megjelenésére Satin Grey keretű, Gloss Black kivitelű hűtőmaszk, valamint SVR logó teszi fel a koronát.
PERFORMANCE SPORTÜLÉSEK

PERFORMANCE SPORTÜLÉSEK

Foglaljon helyet a finom tapintású Windsor bőrrel és Suedecloth prémium szövettel kárpitozott vagy félanilines bőrbe burkolt Performance sportülésen, és azonnal megérinti az F-PACE SVR különleges hangulata. A fűthető első és hátsó üléseket SVR típusjelzés és egyedi perforált mintázat jellemzi.
KORMÁNYKERÉK

KORMÁNYKERÉK

A hüvelykujj-támasszal kialakított SVR bőr kormánykerék még sportosabb hangulatot teremt; megjelenését Flame Red és Light Lunar árnyalatú, egyedi öltések, valamint SVR logó teszi különlegessé. A Pivi Pro rendszerhez kapcsolódó, 12,3 colos interaktív digitális műszerfalról egy pillantásra leolvasható minden információ.

SVR FEKETE OPTIKAI CSOMAG

STÍLUS ÉS TARTALOM

Tegye még dinamikusabbá az F-PACE SVR megjelenését az opciós SVR fekete külső optikai csomaggal. A Gloss Black részletek és dekorelemek - a hűtőmaszk-kerettől a motorházfedél légcsere-nyílásain át a Jaguar Leaper figuráig és az F-PACE emblémákig - még látványosabbá teszik autóját.

FEDEZZE FEL!

SVO (SPECIAL VEHICLE OPERATIONS)

SVO (SPECIAL VEHICLE OPERATIONS)

A Special Vehicle Operations a Jaguar legjavát tárja elénk exkluzív SV típusjelzésű csúcsmodelleivel, limitált példányszámú gyűjtői kiadásaival, és egyedi fejlesztési projektjeivel.
Az SV FELFEDEZÉSE
JAGUAR F-PACE MODELLEK

JAGUAR F-PACE MODELLEK

A teljes modellválaszték megtekinthető itt.
MODELLEK FELFEDEZÉSE

WLTP értékek megtekintése
A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon végighaladva mérik meg.

*Az Online navigáció használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.