JAGUAR F‑PACE PLUG‑IN HYBRID SZABADIDŐJÁRMŰ

JAGUAR F‑PACE PLUG‑IN HYBRID SZABADIDŐJÁRMŰ

A plug-in hybrid takarékossága a Jaguar teljesítményével: érdekfeszítő kombináció!

F-PACE PLUG-IN HYBRID SZABADIDŐJÁRMŰ MODELLCSALÁD

Az új F‑PACE Plug‑in Hybrid még takarékosabb üzemet kínál, elektromos (EV) üzemmódban pedig károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedhet.

F-PACE PLUG-IN HYBRID MŰSZAKI ADATOK

TÖLTÉS IDŐTARTAMA 0-80%

30 perc*


Az F-PACE Plug-in Hybrid akkumulátora kényelmesen feltölthető, akár út közben is.

ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

2,2 l/100 km


A takarékos F‑PACE Plug-in Hybriddel minden utazás tartalmasabbá válik.

KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

49g/km


Az F‑PACE Plug-in Hybrid csekélyebb CO2-kibocsátással üzemel.

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG

53 km†‡


A rövidebb utazásokra tökéletesen alkalmas a tisztán elektromos (EV) üzem.

DÍJNYERTES DIZÁJN ÉS HIBRID TECHNOLÓGIA

Az F‑PACE egyike azon kevés modelleknek, amely a Világ Év Autója és a Világ Év Formaterve díjat is elnyerte. Az új Jaguar F‑PACE Plug‑in Hybrid tökéletesen megtestesíti a progresszív formatervezésről és a modern fényűzésről alkotott elképzeléseinket.

MIÉRT VÁLASSZA AZ F-PACE PLUG-IN HYBRID MODELLT?

EGYSZERŰEN TÖLTHETŐ

EGYSZERŰEN TÖLTHETŐ

Akár úti céljánál parkol le, akár út közben áll meg tölteni, számos lehetőség áll rendelkezésére, így bárhol feltöltheti akkumulátorát.
• Otthoni töltő használatával
• Nyilvános töltő vagy egyenáramú gyorstöltő* segítségével
MÉG KEDVEZŐBB ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

MÉG KEDVEZŐBB ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

A Jaguar F-PACE Plug-in Hybrid az akkumulátoros hajtásláncot benzinmotorral kombinálja, így gondoskodva az optimális üzemanyag-fogyasztásról.
• Az elektromos hajtás mérsékli az üzemanyag-fogyasztást
CSÖKKENTETT KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

CSÖKKENTETT KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

Az F-PACE Plug-in Hybrid elismerésre méltóan csekély CO2-kibocsátással büszkélkedhet, sőt, elektromos (EV) üzemben egyáltalán nem bocsát ki károsanyagot, ami több előnnyel is jár.
• Mérsékelt CO2-kibocsátás
• Adókedvezmények

INDULHAT AZ EXPEDÍCIÓ

ELEKTROMOS ÁTÁLLÁS A JAGUARRAL

ELEKTROMOS ÁTÁLLÁS A JAGUARRAL

Egyszerű, rugalmas töltés, jelentős költségcsökkentések, fenntarthatóbb vezetési élmény. Várja Önt a Jaguar felvillanyozó világa.
ÖN DÖNT

ÖN DÖNT

Dinamikus, kifinomult, erőteljes Fedezze fel az F‑PACE Plug‑in Hybrid modellt.

VÁLASSZON MODELLT

*32kW DC gyorstöltővel.


A feltüntetett NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs, illetve a felszerelt opciós tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.

WLTP értékek megtekintése
A WLTP a személygépkocsik szabványos üzemanyag-fogyasztásának és CO₂-kibocsátásának kiszámítására szolgáló, új hivatalos EU tesztfolyamat. A járművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás során opciós tartozékokkal kiegészítve mérik a járműveket; a tesztfolyamat és a vezetési profil jóval nagyobb igénybevételt jelent.


Az F-PACE modellcsaládra (kivéve plug-in hybrid) vonatkozó, hivatalos üzemanyag-fogyasztási adatok, I/100km: vegyes 5,2-8,9 NEDC2 CO2-kibocsátás 137-202g/km. Plug-in hybrid, l/100km: vegyes 2,4. NEDC2 CO2-kibocsátás 54g/km. Az elektromos hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon végighaladva mérik meg. Az elért hatótávolság a jármű és az akkumulátor állapotától, a ténylegesen választott útvonaltól, valamint a környezeti viszonyoktól és a vezetési stílustól függően eltérő lehet. A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés és a felszerelt tartozékok függvényében változhatnak.