JAGUAR E-PACE

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

RENDELHETŐ CSOMAGOK

Válasszon a négyféle, markánsan eltérő opciós csomag közül, hogy az E-PACE tökéletesen alkalmazkodjon életstílusához.

FEKETE DESIGN CSOMAG

A lenyűgöző fekete optikai csomag karakteres megjelenést kölcsönöz az E-PACE-nek. A Narvik Black díszítés számos külső elemen megjelenik, az oldalsó légbeömlőktől a hűtőmaszk keretén és rácsozatán át a jellegzetes Jaguar Leaper és E-PACE emblémákig.
TECHNOLÓGIA CSOMAG

TECHNOLÓGIA CSOMAG

A ClearSight belső visszapillantó tükröt, vezeték nélküli töltőrendszert, head-up kijelzőt és interaktív digitális műszerfalat tartalmazó technológia csomag még ösztönösebben megvalósítható, még inkább hálózatba kapcsolt utazást tesz lehetővé.
PRAKTIKUM CSOMAG

PRAKTIKUM CSOMAG

A kalandkereső ügyfeleknek összeállított Praktikum csomag további elektromos aljzatokat, valamint mozgásérzékelős elektromos csomagtérajtót tartalmaz. Ezen túlmenően a kulcs nélküli nyitás és az Activity Key révén gyorsabban és könnyebben szállhat be járművébe.

KÜLSŐ OPCIÓK

Igazítsa életstílusához az E-PACE-t. Stílus, komfort és praktikum, pont, ahogy Ön szereti.

KERÉKTÁRCSÁK

Az E-PACE a testre szabhatóság élményét kínálja. Modelltől függően 17-21 colos méretben választható keréktárcsák, valamint a rendelkezésre álló, stílusos kidolgozások (pl. Gloss Black, Diamond Turned vagy Satin Grey) között mindenki megtalálja a számára ideális opciót.

BIZTONSÁG ÉS TÁMOGATÁS

A biztonság mindig a legfontosabb az E-PACE számára.

VEZETŐ ASSZISZTENCIA CSOMAG

Az E-PACE-hez rendelhető számos opciós csomag között megtalálható vezető asszisztencia csomag számos támogató funkciót tartalmaz, beleértve az aktív holttér-támogatást, a közeledő gépjármű felismerő funkciót, az adaptív sebességtartó automatikát és a hátsó ütközés-felügyeletet. Mindezek a rendszerek egyszerűbbé, biztonságosabbá és élvezetesebbé teszik az utazást.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

SZEMÉLYRE SZABÁS

Az E-PACE a testre szabhatóság élményét kínálja.

FEDÉLZETI KAMERA

A Jaguar fedélzeti kamera rögzíti a menet közbeni előforduló eseményeket és baleseteket. A rendszer tökéletesen illeszkedik a jármű utastér-kialakításába, valamint elektromos hálózatába.

A JAGUAR KOLLEKCIÓ

A fényűző ruhadarabokat, kiegészítőket és ajándéktárgyakat tartalmazó, exkluzív kollekciót járműveink személyisége és formaterve ihlették.

FEDEZZE FEL!

KIEMELT RÉSZLETEK

KIEMELT RÉSZLETEK

Megjelenés, dinamizmus és sportos vezethetőség.
A KIEMELT RÉSZLETEK FELFEDEZÉSE
JAGUAR E‑PACE MODELLEK

JAGUAR E‑PACE MODELLEK

Itt megtalálható a teljes modellcsalád, a kiemelkedő formai megoldásokkal, menetdinamikai támogató rendszerekkel és a rendelkezésre álló technológiákkal egyetemben.
MODELLEK FELFEDEZÉSE
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Fedezze fel az apró részleteket. Ismerje meg részletesen a motorteljesítményt, a méreteket és az üzemanyag-fogyasztást.
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
GALÉRIA

GALÉRIA

A részletekbe menő gondos figyelem mindig is meghatározta járműveink kialakítását. Az E‑PACE a kifinomultság, a praktikum és a magabiztos vezethetőség szinonimája.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE