JAGUAR E-PACE

KIEMELT RÉSZLETEK

MENETTELJESÍTMÉNYEK

A széles motorválasztékkal és kiemelkedő menetdinamikával felvértezett E‑PACE a stílus és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát teremti meg.

PLUG‑IN HYBRID

A Jaguar E‑PACE Plug‑in Hybrid tisztán elektromos üzemben akár 68 kilométert†† képes megtenni, ami tökéletes a mindennapos városi közlekedésre. Hosszabb utakon pedig számíthatunk a benzinmotorra: az E‑PACE Plug‑in Hybrid maga a tökéletes kompakt szabadidőjármű.

E-PACE PLUG-IN HYBRID MŰSZAKI ADATOK

TÖLTÉS IDŐTARTAMA 0-80%

30

perc*

Az E-PACE Plug-in Hybrid akkumulátora kényelmesen feltölthető, akár út közben is.

ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

1,4 - 1,6

l/100km ††

A takarékos E‑PACE Plug-in Hybriddel minden utazás tartalmasabbá válik.

KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

32-36

g/km††

Az E‑PACE Plug-in Hybrid csekélyebb CO2-kibocsátással üzemel.

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG

62-59

km ††

A rövidebb utazásokra tökéletesen alkalmas a tisztán elektromos (EV) üzem.

Bármelyik modellre esik a választása, az E-PACE vezetőtámogató funkciók széles választékával teszi még élvezetesebbé az utazást.

ÖSSZKERÉKHAJTÁS*

ÖSSZKERÉKHAJTÁS*

A legkülönfélébb útviszonyok között is kiemelkedő teljesítményt nyújtó összkerékhajtási (AWD) rendszer intelligens módon osztja meg a hajtóerőt az első és a hátsó tengely között. Az optimális tapadást és erőátvitelt nyújtó összkerékhajtás egyrészt dinamikus vezethetőséget biztosít, másrészt kedvezőtlen időjárási és útviszonyok mellett is fokozott stabilitást kínál, így Ön minden helyzetben örömét lelheti a vezetésben.
MENETTELJESÍTMÉNYEK

MENETTELJESÍTMÉNYEK

A dinamizmus és a rugózási kényelem egyedülálló harmóniája – élje át a Jaguar szabadidőjármű vezetésének izgalmát. A továbbfejlesztett motorok (hibrid egységeket is magában foglaló,) széles választékából mindenki megtalálja azt, amely tökéletesen megfelel az igényeinek.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Az opciós Adaptive Dynamics rendszer felügyeli a kerekek helyzetét és a karosszéria mozgását, így biztosítva precíz dinamikát és komfortos rugózást. Az adaptív lengéscsillapítók a kifinomultság, a menetkomfort és a dinamizmus közötti optimális egyensúlyt szavatolnak. ​
KONFIGURÁLHATÓ MENETDINAMIKA

KONFIGURÁLHATÓ MENETDINAMIKA

A még jobb kifinomultság, komfort vagy menetdinamika érdekében a választható konfigurálható menetdinamika funkció lehetővé teszi a Jaguar E-PACE gázreakciójának, váltási pontjainak, kormánymű-beállításainak és futóművének személyre szabását a vezetési igényeinek megfelelően.

TECHNOLÓGIA

Az E‑PACE ösztönösen kezelhető technológiái – köztük a Pivi fedélzeti szórakoztató rendszer – gyorsan és élvezetesen használhatók. Gondoskodnak arról, hogy vezetőként eggyé válhasson autójával: az E‑PACE készen áll az indulásra, ha Ön is.

ALAPFELSZERELTSÉG AZ EGYSZERŰSÉG

A Pivi alapfelszereltségű jellemzői:

• 11,4" érintőképernyő
• DAB digitális rádió
• Újratervezett kezelőfelület
• Apple CarPlay®1
• Android AutoTM2
• Remote3

Válassza a Pivi Pro4 rendszert, amely az autóban elérhető legmodernebb mesterséges intelligenciát bocsátja rendelkezésére, olyan szolgáltatásokkal, mint a tanulékony navigációs rendszer, és ezzel hiánytalan kapcsolódási lehetőségeket teremt.

PRAKTIKUM ÉS BIZTONSÁG

Bármelyik modellre esik a választása, az E-PACE vezetőtámogató funkciók széles választékával teszi még élvezetesebbé az utazást.

CLEARSIGHT BELSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

A ClearSight belső visszapillantó tükör akadálytalanul jeleníti meg a jármű mögötti terület képét. Az ultramodern technológia valós időben jeleníti meg az E-PACE tetején elhelyezett kamera képét, így minden helyzetben tökéletes, állandó hátratekintést tesz lehetővé.
BELSŐ TÁROLÓHELYEK

BELSŐ TÁROLÓHELYEK

Az E‑PACE sportautókat idéző megjelenése mellett tágas csomagtartót és kategóriaelső utastéri tárolási megoldásokat kínál. A tágas kesztyűtartóban és a mély első ajtózsebekben a keze ügyében tarthatja személyes tárgyait, míg a csomagtartó kapacitása hosszabb utazásokra is elegendő.
PRÉMIUM LED FÉNYSZÓRÓK

PRÉMIUM LED FÉNYSZÓRÓK

A prémium LED-es fényszórók kettős ‘J’ rajzolatú nappali világítása jóvoltából még ragyogó napsütésben is egyértelműen felismerhető az autó. Ráadásul az alapfelszerelésként kínált első és hátsó dinamikus irányjelző fények még lendületesebbé teszik az autó megjelenését.
MOZGÁSÉRZÉKELŐS, MOTOROS CSOMAGTÉRAJTÓ

MOZGÁSÉRZÉKELŐS, MOTOROS CSOMAGTÉRAJTÓ

A mozgásérzékelős elektromos csomagtérajtó révén anélkül nyithatja vagy csukhatja a csomagtér ajtaját, hogy meg kellene érintenie a járművet, vagy elő kellene vennie a kulcsát. Csak mozgassa meg lábfejét a hátsó lökhárító valamelyik sarka alatt, és a csomagtér ajtaja kinyílik, illetve bezáródik.
VEZETŐTÁMOGATÁS

VEZETŐTÁMOGATÁS

A Jaguar E‑PACE vezetőtámogató funkciói megkönnyítik a városi manőverezést és a parkolást, illetve élvezetesebbé teszik a vezetést autópályán. Ezek a technológiák stresszmentes, ezért élvezetesebb vezetést biztosítanak.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

Igazítsa személyes igényeihez az E-PACE-t: válasszon a rendelkezésre álló modellek, motorok és felszereltségi csomagok közül.

JAGUAR E-PACE SZEMÉLYRE SZABÁSA

Válasszon modellt, motort és felszereltségi csomagot, majd tegye teljesen egyedivé járművét a karosszériaszín, a keréktárcsák és az utastéri opciók széles kínálatából válogatva.

FEDEZZE FEL!

JAGUAR E‑PACE MODELLEK

JAGUAR E‑PACE MODELLEK

Itt megtalálható a teljes modellcsalád, a kiemelkedő formai megoldásokkal, menetdinamikai támogató rendszerekkel és a rendelkezésre álló technológiákkal egyetemben.
MODELLEK FELFEDEZÉSE
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Fedezze fel az apró részleteket. Ismerje meg részletesen a motorteljesítményt, a méreteket és az üzemanyag-fogyasztást.
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

Tegye még személyesebbé az E‑PACE megjelenését, vagy szerelje fel autóját praktikus tartozékokkal. A kiegészítők gazdag kínálatából igényeihez és elvárásaihoz igazíthatja autóját.
OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK MEGTEKINTÉSE
GALÉRIA

GALÉRIA

A részletekbe menő gondos figyelem mindig is meghatározta járműveink kialakítását. Az E‑PACE a kifinomultság, a praktikum és a magabiztos vezethetőség szinonimája.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE


WLTP értékek megtekintése
A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

1Autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.

2Autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/auto/ weboldalt.

3A Remote funkció olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani. A Jaguar Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.

4Az Online navigáció használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől.

5 Egyes piacokon csak hővisszaverő szélvédővel együtt rendelhető.

6A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amely a kezdeti érvényességi időt követően meghosszabbítható.

7A tisztességes használat elve érvényesül. Amennyiben az adatforgalom egy hónap alatt átlépi a 20GB-t, a hónap hátralevő részében csökkenhet a fedélzeti sávszélesség, illetve funkcionalitás. A szolgáltatásra vonatkozó tisztességes használat elvéről az InControl Pivi Pro felhasználói feltételekben olvashat a www.jaguar.com/pivi-pro-terms weboldalon. A lejátszás időtartama a streaming szolgáltatótól, illetve a videotartalom felbontásától függ. A HD videó jelentős mértékben megnöveli az adathasználatot.

8A lejátszás időtartama a streaming szolgáltatótól, illetve a videotartalom felbontásától függ. A HD videó jelentős mértékben megnöveli az adathasználatot. Egyéves előfizetést tartalmaz, amely a kezdeti érvényességi időt követően meghosszabbítható.
Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükség lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.
A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.

Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.

Az Android Auto a Google LLC. védjegye.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. bejegyzett védjegye

A NanoeTM a Panasonic Corporation bejegyzett védjegye