BIZTONSÁG

A legmodernebb technológiákat alkalmazó funkciók még élvezetesebbé és biztonságosabbá teszik a vezetést.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben

Az I-PACE biztonsági rendszerek bőséges választékát felvonultatva vigyáz Önre, utasaira, az akkumulátorokra és a közlekedés egyéb résztvevőire.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
BIZTONSÁG CELL

Az I-PACE alumíniumból és acélból álló, merev kerettel veszi körül az akkumulátort, óvva az összes utas épségét.

KÜLSŐ HANGFORRÁS
Az I-PACE 20 km/óra alatti sebességgel haladva hangjelzést ad le környezetének, így a gyalogosok bizonyosan észlelik a közeledő elektromos járművet
FILM MEGTEKINTÉSE
yt:NzA6_zy0GXM
LÉGZSÁKOK
Az autó hat légzsákkal - vezető- és utasoldali elülső, valamint fej- és oldallégzsákok - védelmezi az utastérben tartózkodókat
ISOFIX
A hátsó szélső üléseken a gyermekülések biztonságos rögzítésére szolgáló ISOFIX bekötési pontokat találunk. A középső hátsó ülésen nincsenek ISOFIX pontok.
INNOVATIVE BIZTONSÁG TECHNOLOGIES

Akár a zökkenőmentes városi vagy országúti közlekedésről, akár az Ön és utasai biztonságáról kell gondoskodni, az I-PACE széria és opciós technológiák széles választékával siet a segítségére.

Adaptív sebességtartó automatika kormányzási asszisztencia funkcióval

Az I-PACE kormányzási asszisztencia funkcióval felszerelt adaptív sebességtartó automatikája nagy segítség hosszú távú vezetés vagy sűrű forgalom esetén. A rendszer automatikus kormánykorrekciókkal gondoskodik arról, hogy az I-PACE a sáv középvonalában maradjon, miközben biztonságos követési távolságot tart az előtte haladó mögött.

FILM MEGTEKINTÉSE
yt:ApvI8Wxt_5I
VEZETŐTÁMOGATÁS - SZÉRIAFUNKCIÓK 
3D PANORÁMA KAMERA 
A 3D panoráma kamera mostantól 360 fokos parkolástámogató funkciót is kínál. A jármű körül diszkréten elhelyezett négy kamera képét egyetlen 360 fokos panoráma képként megjelenítő rendszer háromdimenziós perspektívában mutatja meg a gépkocsi környezetét az érintőképernyőn. Így a vezető olyan részleteket is észrevehet, amelyeket máskülönben csak kiszállva láthatna meg. 
VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER
Kamera, radar és ultrahangos szenzorok segítségével segít megelőzni az ütközést, illetve gyalogos vagy kerékpáros gázolását. Amennyiben a rendszer ütközés kockázatát érzékeli, hang- és fényjelzéssel riaszt. Ha a vezető nem avatkozik közbe, a rendszer önállóan fékezésbe kezd, hogy csökkentse a várható becsapódás erejét.
FILM MEGTEKINTÉSE
yt:8Rj81_7gz_A
SEBESSÉGTARTÓ RENDSZER SEBESSÉGSZABÁLYZÁS FUNKCIÓVAL
A sebességtartó automata anélkül tartja a beállított menetsebességet, hogy Önnek folyamatosan nyomnia kellene a gázpedált. A sebességszabályzás funkcióval beállíthatja azt a sebességet, amit nem szeretne átlépni.
KÖZÚTI JELZŐTÁBLA FELISMERÉS ADAPTÍV SEBESSÉGHATÁROLÓVAL 
A közúti jelzőtábla felismerés megjeleníti a műszeregységben a sebességhatárokat és az előzési tilalmat, hogy Ön minden pillanatban tisztában legyen a forgalmi körülményekkel. Az adaptív sebességhatároló funkció a felismert jelzőtáblák alapján az aktuális korlátozásokhoz igazítja az autó sebességét.
FILM MEGTEKINTÉSE
yt:iUpM0xsiSLw
VEZETŐ ÉBERSÉG-FELÜGYELET
A kormánymozdulatokat, valamint a fék- és gázműködtetést felügyelve a vezető elalvásra figyelmeztető jelzés észleli, ha a vezető kezd elbóbiskolni, és idejekorán figyelmezteti, hogy tartson pihenőt.
SÁVTARTÓ ASSZISZTENS 
Felismeri, ha a jármű akaratlanul elkezd kisodródni a forgalmi sávból, és kormányzási nyomatékot kifejtve finoman visszakormányozza azt oda.
FILM MEGTEKINTÉSE
yt:dWknbO-3HYw
ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓRADAR 
Az első és hátsó lökhárítóban elhelyezett érzékelők jelzik, ha akadályhoz közelít, és ezzel egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik a manőverezést.
VEZETŐTÁMOGATÁS: OPCIÓS CSOMAGOK 

Minden egyes csomag olyan funkciókat tartalmaz, amelyek gondoskodnak az Önök biztonságáról és tájékoztatásáról. Az aktív holttér-támogatás csomag alapfelszereltségként jár az I-PACE SE és HSE kivitelekhez. A vezető asszisztencia csomag az I‑PACE HSE alapfelszereltségéhez tartozik. A parkolás asszisztens csomag mindkét modellhez opciósan rendelhető. 

AKTÍV HOLTTÉR-TÁMOGATÁS CSOMAG
VEZETŐ ASSZISZTENCIA CSOMAG 
AKTÍV HOLTTÉR-TÁMOGATÁS 
Ha a rendszer a sávváltás kezdetekor gépkocsit észlel a holttérben, az adott oldali külső visszapillantó tükörben diszkrét figyelmeztető fény gyullad ki, a rendszer pedig megfelelő irányú kormányzási nyomatékrásegítéssel segít biztonságosan a másik irányba kormányozni az I-PACE-t.
HÁTSÓ FORGALOMFELÜGYELET 
A közeledő gépjármű felismerő rendszer az oldalról közeledő veszélyforrásokra figyelmeztet, ami különösen hasznos, ha nehezen belátható parkolóhelyről kell kitolatnia. Hang- és fényjelzéssel riaszt, így Ön akkor is tudhatja, mi van járműve mögött, ha nem látja az akadályokat. 
SZABAD KISZÁLLÁS FELÜGYELET
A hátul utazókat figyelmezteti, ha közeledő autó vagy kerékpáros miatt nem biztonságos a kiszállás. Akadály észlelése esetén figyelmeztető fény kezd villogni az ajtón. A fény azonnal zöldre vált, amint az ajtó biztonságosan kinyitható.
AKTÍV HOLTTÉR-TÁMOGATÁS CSOMAG
Az aktív holttér-támogatás segít észlelni és biztonságosan megelőzni a fenyegető ütközéseket, így Ön mindig magabiztosan vezethet. Tartalma: aktív holttér-támogatás, hátsó forgalomfelügyelet és szabad kiszállás felügyelet. 
ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA KORMÁNYZÁSI ASSZISZTENCIA FUNKCIÓVAL 
Az adaptív sebességtartó automatika kormányzási asszisztencia funkcióval még könnyebbé és kényelmesebbé teszi a haladást autópályán és sűrű forgalomban. A rendszer a kormányzásba, a gyorsításba és a lassításba finoman beavatkozva gondoskodik arról, hogy autója a sáv középvonalában maradjon, miközben biztonságos követési távolságot tart az előtte haladó mögött. A visszafogott kormányzási beavatkozásoknak köszönhetően a jármű sávközponti pozíciója kisebb erőfeszítéssel fenntartható.

Állítsa össze a Jaguar teljesítmény, a technológia és a stílus személyre szabott, felvillanyozó kombinációját.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉS FOGLALÁSA
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.