FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA 

A harmonikusan integrált technológiák révén könnyedén kezelhetők az I-PACE funkciói, illetve a fedélzeten csatlakoztatott személyes készülékek. 

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben

Az I-PACE kívül-belül rendkívül zökkenőmentes online élményt biztosít. Az utasok okostelefonján és a különböző fedélzeti kijelzőkön keresztül azonnal hozzáférhetők a szükséges információk. Mindig fontos tudnivaló a keze ügyében.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
PIVI PRO

A Pivi Pro szórakoztató rendszer ugyanolyan könnyen kezelhető, mint egy okostelefon. A legfontosabb funkciók - a navigáció, a médialejátszó vagy a telefonkönyv - egyetlen mozdulattal elérhetők.  

Az ábrázolt járművek nem feltétlenül tükrözik a legújabb modellfrissítéseket, fejlesztéseket. Egyes ismertetett funkciók elérhetősége piactól és hajtáslánctól függően változhat. A legfrissebb műszaki és felszereltségi adatokról érdeklődjön márkakereskedőjétől.

ALAPKIVITELŰ CSATLAKOZTATÁS
VADONATÚJ NAVIGÁCIÓS RENDSZER 
Valós idejű forgalmi és töltőpont-információk. A parkolóhelyekre és úti célokra vonatkozó információk akár offline is elérhetők. Mindez kivételesen részletgazdag, két- vagy háromdimenziós megjelenítésben, az ismerős útvonalakon automatikusan elnémuló szóbeli útba igazítással. 
FILM MEGTEKINTÉSE
yt:M1YaPrydegU
ONLINE CSOMAG
Utazás közben is kapcsolatban tartja. Az Online csomag az Ön keze ügyébe helyez minden fontos információt, az online médiafájloktól az időjárás-jelentéseken és naptáradatokon át az úti célra vonatkozó tájékoztatásig. Üzeneteit akár diktálva is megfogalmazhatja és szóbeli paranccsal elküldheti, így Ön mindig a vezetésre koncentrálhat.
WI-FI ÉS MOBIL ADATELŐFIZETÉS1
Az I-PACE beépített 4G adatkapcsolattal felvértezett, opciós wi-fi hotspotja menet közben is internet-hozzáférést biztosít. A Wi-Fi és a mobil adatelőfizetés révén Ön menet közben is kapcsolatot tarthat barátaival és rokonaival, és minden utasát video streaming szolgáltatással szórakoztathatja. Akkor is, ha elhagyják a járt utakat. A Wi-Fi a lehető legkiválóbb minőségű kapcsolat érdekében a külső antennát használja.
FILM MEGTEKINTÉSE
yt:u6g4p3NoKfI
REMOTE
Mindig kapcsolatban az I-PACE-szel. A legtöbb Apple és Android rendszerű okostelefonnal kompatibilis Remote alkalmazás révén Ön mindig tájékozódhat az aktuális járműinformációkról, beleértve a hatótávolságot, a töltési státuszt vagy a töltöttséget illetve, hogy csatlakoztatva van-e a töltőkábel.
OKOSTELEFON CSOMAG
Az okostelefon csomag révén egyszerűen, ösztönösen kezelhet egy sor alkalmazást az I-PACE érintőképernyőjén keresztül. A csomag egy egyedi kialakítású Spotify funkcionalitás mellett az elveszett, elhagyott tárgyak megkeresését segítő Tile® alkalmazást is tartalmazza
SECURE TRACKER
A rendszer nyomkövető technológiát alkalmazva riaszt, ha lopási kísérletet észlel, és tájékoztatja a lopott járműveket nyomon követő központot a jármű tartózkodási helyéről. Az opciós Secure Tracker Pro³ rendszer ennél is többet tud: riasztást küld az illetékes hatóságoknak, amennyiben járművét nem engedélyezett vagy klónozott kulccsal indították el. A garancia időtartamára tartalmazza az előfizetést.
HEAD-UP DISPLAY
A figyelemelterelés megelőzése érdekében az opciós Head-up display a szélvédőn jeleníti meg az olyan kulcsfontosságú adatokat, mint a sebesség vagy a navigációs információk. Kristálytiszta, nagyfelbontású, színes grafikával
INTERAKTÍV VEZETŐTÁJÉKOZTATÓ KIJELZŐ
A 12,3 colos, nagy felbontású virtuális műszerfal kijelző optimális helyen jeleníti meg a szükséges menetadatokat, beleértve a teljes képernyős, 3D térképes navigációt. A nagyfelbontású képernyő tiszta képet ad, a tűéles grafikákat finoman mozgatja a fejlett képfeldolgozó szoftver.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIORENDSZER 
Keltse életre a zenét a MeridianTM brit audiospecialista stúdió által tervezett két rendszer segítségével. A kiváló, opciós Meridian Surround audiorendszer TrifieldTM technológiája segítségével az élő előadás tisztaságát és részletgazdagságát adja vissza. A 16 hangszórót és egy mélynyomót alkalmazó Meridian™ rendszer alapfelszereltségként biztosít kiváló zenei élményt az I-PACE HSE modellen.round audiorendszer TrifieldTM technológiája segítségével az élő előadás tisztaságát és részletgazdagságát adja vissza. A 15 hangszórós Meridian™ rendszer alapfelszerelésként biztosít kiváló zenei élményt az I-PACE HSE és First Edition modelleken.
JAGUAR IGUIDE
A Jaguar iGuide okostelefonos applikáció a legmodernebb technológiát alkalmazva magyarázza el járműve minden fontos funkcióját, illetve kezelhetőségét. Az alkalmazás egyben mobil felhasználói kézikönyvként is szolgál, így Ön bárhol, bármikor választ kaphat kérdéseire.
ALKALMAZÁS LETÖLTÉSE

Állítsa össze a Jaguar teljesítmény, a technológia és a stílus személyre szabott, felvillanyozó kombinációját.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉS FOGLALÁSA
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben

1 A tisztességes használat elve érvényesül. 1 éves előfizetés külön díj nélkül.
2 Olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
3 A Secure Tracker és Secure Tracker Pro használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Remote funkció megrendelése, valamint mobil adatkapcsolat biztosítása esetén.
Elképzelhető, hogy a leírásban szereplő egyes funkciók felár ellenében elérhetők. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot helyi Jaguar értékesítőjével. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől.