KÜLSŐ DESIGN

Az I-PACE forradalmi dizájnja a Jaguar szellemisége és az I-PACE Concept hangvétele előtt egyaránt tiszteleg.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉS FOGLALÁSA
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
AERODINAMIKA

Az I-PACE áramvonalas kialakításának minden eleme, a hangsúlyos első kerékívektől kezdve a hátsó diffúzorig azt a célt szolgálja, hogy a jármű szinte ellenállás nélkül hasítsa a levegőt, ezzel optimalizálva a légellenállást és stabilitást.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
ELÜLSŐ LÉGBEVEZETŐ CSATORNA

A merész rajzolatú hűtőrács befelé hajlik. A légbevezető csatornán beömlő, majd azon kivezetett levegő akadálytalanul halad el az ívelt tetőlemez fölött, ezzel csökkentve a jármű légellenállását.

HÁTSÓ DIFFÚZOR

A karosszéria szögletes sarkai lehetővé teszik a légáramlatok könnyed leválását, és ezzel minimalizálják a légellenállást okozó nyomáskülönbségeket.

AJTÓKILINCSEK

Hogy a menetszél akadálytalanul haladjon el a karosszéria mellett, a kilincsek használaton kívül teljesen belesimulnak az oldalfalba.

LENDÜLETES CSÍPŐVONAL

Az utascella mélyen helyezkedik el, a lendületes vonalú kerékívek a mozgás érzését keltik, kiegészítve a karosszéria gyors, elkeskenyedő övvonalát.

FORMATERVEZÉS

A határozott kiállású I-PACE keskeny, futurisztikus LED-es fényszórói megkapták a Jaguar jellegzetes kettős 'J' mintázatát. A tető különösen letisztult megjelenésű, akár a karosszéria színére fényezett, akár kontrasztos fekete kivitelben, vagy panoráma üvegtetővel rendeli meg.

LED FÉNYSZÓRÓK 

A karakteres nappali világítással kiegészített, opciós Mátrix LED fényszórók még jobb látási viszonyokat teremtenek, növelve az éjszakai vezetés biztonságát.

LED-ES HÁTSÓ LÁMPÁK 

Az I-PACE kecses hátsó lámpái szintén LED-eket alkalmaznak. Karakteres nappali világítással szerelt, opciós mátrix LED fényszórók esetén

TETŐ OPCIÓK

Az I-PACE rendelhető a karosszéria színére fényezett vagy kontrasztos fekete színű tetőlemezzel, illetve üveg panorámatetővel.

JAGUAR KERÉKTÁRCSÁK 

Az I-PACE tizenegy modellből álló keréktárcsa-választékából könnyen kiválaszthatja az ízlésének leginkább megfelelő dizájnt. A 18-22 colos méretben elérhető keréktárcsák kínálatában többek között megtalálható a 22" Gloss Black kivitelű, karbon betétekkel szerelt, ötküllős 'Style 5069' könnyűfém keréktárcsa is, kontrasztos Diamond Turned kidolgozással (a képen.)

Állítsa össze a Jaguar teljesítmény, a technológia és a stílus személyre szabott, felvillanyozó kombinációját.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben