ELECTRIC VEHICLE TÁMOGATÁS

Tisztán elektromos, zéró károsanyag-kibocsátású járműként az I-PACE számos kedvezményre és támogatásra teszi jogosulttá felhasználóját.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
AZ I-PACE BIRTOKLÁSA

Az elektromos teljesítmény és a Jaguar legszebb hagyományait ápoló formaterv házasságából született I-PACE. A Jaguar tulajdonosok számára ismerős, kiemelkedő színvonalú gondoskodást, szolgáltatást és támogatást is magában foglalja. Zéró károsanyag-kibocsátású elektromos járműként pedig az I-PACE egy sor további előnyt is kínálhat, többek között jogosultságot a kormányzat, a helyi önkormányzat vagy vállalkozások által biztosított, az elektromos átállást elősegíteni hivatott támogatásokra és kedvezményekre.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

A kedvezmények és támogatások köre országonként, sőt, akár városonként eltérhet, és előzetes értesítés nélkül változhat. A további részletekért kérjük, keresse fel hazai Jaguar weboldalát vagy helyi márkakereskedőjét.

Segítség elektromos járműve megvásárlásában

Egyes kormányzatok közvetlen pénzügyi támogatást nyújtanak, vagy elengedik a benzin- és dízelüzemű járművekre kirótt adókat, mint az ÁFA. A további részletekért kérjük, keresse fel hazai Jaguar weboldalát vagy helyi márkakereskedőjét.

Segítség a jövedéki adó megfizetésében, elektromos járműve forgalomba helyezésében

Az elektromos járművekre alacsonyabb - gyakran nulla - jövedéki adó hárul. Az olyan országokban, ahol a rendszámot külön tételként kell megvásárolni, vagy kisorsolják, az elektromos járművekre díjkedvezmény vonatkozhat, vagy előfordulhat, hogy mentesülnek a forgalomba helyezési sorsolás alul. A további részletekért kérjük, keresse fel hazai Jaguar weboldalát vagy helyi márkakereskedőjét.

Segítség az elektromos jármű töltőrendszerek beszerzésében

Egyes országokban támogatott áron vásárolhatók meg a fali töltőegységek. Emellett támogatás lehetséges kommunális töltő infrastruktúra közös használatú lakóházakban vagy munkahelyeken történő telepítéséhez. A további részletekért kérjük, keresse fel hazai Jaguar weboldalát vagy helyi márkakereskedőjét.

Cégautó-adó kedvezmény

Az elektromos járművek számottevően kedvezőbb cégautó-adóterhekben részesülhetnek, mint benzines és dízelüzemű társaik. Emellett elképzelhető, hogy munkáltatója kedvezőbb feltételekkel írhatja le a jármű vételárát. A további részletekért kérjük, keresse fel hazai Jaguar weboldalát vagy helyi márkakereskedőjét.

Ingyenes töltés elektromos járművek számára

Számos bevásárló központban, tornateremnél vagy egyéb helyszíneken ingyenes töltőpontok működhetnek. Ezeket célállomás töltőpontnak nevezzük. Másutt kedvezményes töltési díjakat ajánlhatnak, a helyszínen töltött idő függvényében. A további részletekért kérjük, keresse fel hazai Jaguar weboldalát vagy helyi márkakereskedőjét.

Útdíjak és egyéb költségek elengedése

Azokban az országokban, ahol úthasználati díjat kell fizetni, az elektromos járművek számára gyakran elengedik ezeket a díjakat. Emellett természetesen mentesülnek minden károsanyag-kibocsátású alapú behajtási díj megfizetése alól. A további részletekért kérjük, keresse fel hazai Jaguar weboldalát vagy helyi márkakereskedőjét.

Kényelem, praktikum és belépési engedélyek

Bizonyos városokban az elektromos járművek utasok nélkül is használhatják a teljes utaskihasználtságú járművek számára fenntartott sávokat, valamint a buszsávokat. Emellett előfordulhat, hogy olyan helyeken is parkolhatnak, ahol benzin- vagy dízelüzemű járművek nem, vagy kedvezőbb parkolási díjban részesülnek. A további részletekért kérjük, keresse fel hazai Jaguar weboldalát vagy helyi márkakereskedőjét.

A kedvezmények és támogatások köre országonként, sőt, akár városonként eltérhet, és előzetes értesítés nélkül változhat. A további részletekért kérjük, keresse fel hazai Jaguar weboldalát vagy helyi márkakereskedőjét.

ÜGYFÉL KAPCSOLATTARTÁS

A Jaguar közel egy évszázada gyárt autót, és gondoskodik ügyfeleiről. Egy Jaguar vásárlásával a gondtalanság élményét vásárolja meg. Az I-PACE akkumulátorára nyolc éven át érvényes, teljes körű garancia vonatkozik*. Ráadásul minden pillanatban számíthat a Jaguar kereskedői hálózat és a Jaguar modelleket a legutolsó csavarig tökéletesen ismerő, magasan képzett szerelők támogatására.

* Az I-PACE 8 éves vagy 160 000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciája érvényesíthető, amennyiben az akkumulátorcsomag állapota 70 százalékos érték alá esik.

KERESKEDŐ KERESÉSE

Állítsa össze a Jaguar teljesítmény, a technológia és a stílus személyre szabott, felvillanyozó kombinációját.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉS FOGLALÁSA
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben