BIZTONSÁG ÉS PRAKTIKUM

Kétségtelenül vezetésre termett autó.

FEDEZZE FEL A BIZTONSÁGOT
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
BIZTONSÁGOS HELY

A Convertible modellek bukókerete alapvető biztonsági szerepet tölt be - nem mellékesen jól is néz ki. Satin Chrome vagy Gloss Black kivitelben.

KÉT FŐ RÉSZÉRE
MEGNYUGVÁS
Az F‑TYPE teljes körű légzsákrendszerrel óvja Önt és utasát. Az elülső légzsákok nyitását megelőzően érzékelők mérik meg a vezető és az első utas alkatát és tömegét, így a légzsákok nyitása optimálisan vezérelhető. Az F-TYPE fejlett övelőfeszítői automatikusan megfeszítik a biztonsági öveket, ha a jármű intenzíven lassít.
LÉTSZÜKSÉGLET
Bőséges hely egy hétvégi kiruccanáshoz. Az F‑TYPE csomagtartójában kényelmesen elfér két kézi poggyász. A Coupé opciós elektromos mozgatású csomagtartó-fedele egy kézre állóan elhelyezett gomb megnyomására automatikusan felnyílik vagy lecsukódik.
SZÁMŰZI A SÖTÉTSÉGET

Az F‑TYPE új, opciós pixel LED fényszóróinak intelligens vezérlése képes a távolsági világítás felosztására, így elkerülve a többi autós elvakítását. A rendszer a fénypászma szélességét és hosszát is képes a menetsebességhez igazítani, ha pedig kanyarhoz ér, az út ívével azonos szögben fordítja el a világítást, így minden helyzetben tökéletesebb látási viszonyokat teremt.

A-BÓL B-BE, KÖNNYEDÉN

Az F‑TYPE kétségtelenül vezetésre termett autó. A fejlett vezetési és vezetőtámogató rendszereknek köszönhetően Önnek nincs más dolga, mint a vezetés élményére koncentrálni.

VEZETŐTÁMOGATÁS
BIZTONSÁG
AKTÍV HOLTTÉR-TÁMOGATÁS CSOMAG
Ha az aktív holttér-támogatás a sávváltás kezdetekor gépkocsit észlel a holttérben, biztonságosan a másik irányba kormányozza autóját. A hátsó forgalomfelügyeleti rendszer tolatáskor ugyanezt a technológiát alkalmazva figyelmezteti Önt az érintőképernyőn keresztül, ha oldalról jármű közeledik.
SÁVTARTÓ ASSZISZTENS
Felismeri, ha a jármű akaratlanul elkezd kisodródni a forgalmi sávból, és kormányzási nyomatékot kifejtve finoman visszakormányozza azt oda.
TOLATÓKAMERA
A tolatókamera jobb látási viszonyokat biztosít hátramenetben. A még pontosabb parkolás érdekében a rendszer az autó helyzetét, illetve várható nyomvonalát jelképező statikus segédvonalakat vetít ki az érintőképernyőre.
SEBESSÉGTARTÓ RENDSZER SEBESSÉG SZABÁLYZÁS FUNKCIÓVAL
A sebességtartó automata anélkül tartja a beállított menetsebességet, hogy Önnek folyamatosan nyomnia kellene a gázpedált. A sebesség szabályzás funkcióval beállíthatja azt a sebességet, amit nem szeretne átlépni.
PARKOLÁS ASSZISZTENS
A parkolás asszisztens rendszer a végletekig leegyszerűsíti a párhuzamos parkolás gyakorlatát, mivel képes járművét önműködően bekormányozni az arra alkalmas helyre. Válassza az előre- vagy hátramenetet, majd szabályozza a jármű sebességét. A manőverek során grafikus és szöveges útmutatás segíti a vezetőt.
FORGALMI JELZŐTÁBLA FELISMERÉS ADAPTÍV SEBESSÉGHATÁROLÓVAL
A műszeregységben megjeleníti a sebességhatárokat és az előzési tilalmat, hogy Ön minden pillanatban tisztában legyen a forgalmi körülményekkel. Az adaptív sebesség szabályzás funkció a közúti jelzőtábla felismerés adatait felhasználva automatikusan betartja a sebességkorlátozást.
VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER
Kamerák segítségével segít megelőzni az ütközést, illetve a gyalogos-gázolást. Amennyiben a rendszer ütközés kockázatát érzékeli, hang- és fényjelzéssel riaszt. Ha a vezető nem avatkozik közbe, a rendszer önállóan fékezésbe kezd, hogy csökkentse a várható becsapódás erejét.
VEZETŐ ÉBERSÉG-FELÜGYELETI RENDSZER
A kormánymozdulatokat, valamint a fék- és gázműködtetést felügyelve a vezető elalvásra figyelmeztető jelzés észleli, ha a vezető kezd elbóbiskolni, és idejekorán figyelmezteti, hogy tartson pihenőt.
KERÉKNYOMÁS ELLENŐRZŐ RENDSZER
A rendszer folyamatosan felügyeli a kerekeket, és figyelmeztet, ha bármelyikben jelentősen csökken a nyomás. A technológia nem helyettesíti a keréknyomás rendszeres ellenőrzését.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
VÁLASSZON MODELLT

Döntenie kell a Coupé és a Convertible között? Ne aggódjon: itt nincs rossz válasz!

VÁLASSZON MODELLT
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.