MENETTELJESÍTMÉNYEK

Bizsergető élmények várnak Önre.

MOTOROK FELFEDEZÉSE
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
A LENYŰGÖZŐTŐL A LÉLEGZETELÁLLÍTÓIG

Az F‑TYPE a Jaguar legizgalmasabb benzinmotorjait kapta meg, amelyek innovatív technológiákkal mérsékli az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást, változatlan menetteljesítmények mellett.

HALLGASSA CSAK!

Az összes modell aktív sportkipufogót kapott, a 300 lóerős négyhengerestől az 575 lóerős V8-asig. Ez akár kapcsolható kivitelben is elérhető, így hangulatától függően bármikor élvezheti a lúdbőröztető kipufogóhangot.

i4
Meggyőző teljesítmény, kifinomultság és takarékosság. A 300 lóerős, 2.0 literes, négyhengeres benzines turbómotor kivételes teljesítményt nyújt, finom vezethetőség mellett.
V6
Erős és kifinomult. A kompakt kompresszor töltőnyomás-szabályozása és másodlagos fojtószelepe gyorsításkor késlekedés nélkül bocsátja rendelkezésre az erőt.
V8
A nyolcfokozatú automata sebességváltóval szerelt, 450 (R kivitelben 575) lóerős motor dinamikus gyorsítóképességet és közvetlen gázreakciókat biztosít. Optimális menetdinamika minden körülmények között: válassza a hátsó-* vagy összkerékhajtást.
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
LÉLEKEMELŐ ÉLMÉNY

Két pont között a legrövidebb út az egyenes. De mi ebben a móka? Bámulatosan arányos karosszéria, feszes felfüggesztés és közvetlen kormányzás gondoskodik az F-TYPE lenyűgöző dinamizmusáról, miközben autója minden körülmények között szorosan ragaszkodik az úthoz.

ZSIGERI TELJESÍTMÉNY
ÖSSZKERÉKHAJTÁS*
Az F-TYPE intelligens hajtáslánc-dinamikai rendszerrel felvértezett összkerékhajtása tökéletes kiállást, magabiztos vezethetőséget kínál minden útfelületen.
FÉKVEZÉRELT NYOMATÉKVEKTOR-SZABÁLYOZÁS
Az F‑TYPE az ívbelső kerekek egyenként szabályozott fékezésével a legszűkebb fordulóban is maximális irányíthatóságot biztosít. Az alulkormányozottságot mérséklő rendszer sportos dinamizmust és magabiztos vezethetőséget nyújt.
ELEKTRONIKUS AKTÍV DIFFERENCIÁLMŰ
A két hátsó kerék közötti nyomatékmegosztás szabályozása révén jobban kihasználhatóvá teszi a rendelkezésre álló motorteljesítményt. Így elég később ráfordulnia az ívre, és hamarabb elkezdhet kigyorsítani. Az intelligens hajtáslánc-dinamikai rendszerrel összehangoltan működik.
DINAMIKUS VEZETHETŐSÉG
KONFIGURÁLHATÓ MENETDINAMIKA
Testre szabható vezethetőség és dinamikai jellemzők. A konfigurálható menetdinamika révén kedve szerint módosíthatja a kormányzás keménységét, a sebességváltó beállításait, valamint a gázreakciót.
ADAPTIVE DYNAMICS
A vezetési stílushoz és a menetkörülményekhez késlekedés nélkül alkalmazkodó Adaptive Dynamics révén az F‑TYPE még precízebben reagál a vezetői parancsokra, minden helyzetben optimális vezetési élményt nyújtva.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
KIEMELKEDŐ FÉKTELJESÍTMÉNY
355 MM ELÖL 325 MM HÁTUL
A hosszú élettartam és csekély tömeg optimális kombinációja mellett megnyugtató fékteljesítményt kínál.
380 MM ELÖL 325 MM HÁTUL
A kiemelkedő fékteljesítmény kiszámíthatóan, állandóan rendelkezésre áll.
380 MM ELÖL 376 MM HÁTUL
Villámgyors, közvetlen és progresszív fékhatás.
398 MM ELÖL 380 MM HÁTUL
Karbon-kerámia féktárcsák. A Jaguar legnagyobb teljesítményű fékrendszere fáradás nélkül nyújtja a legkiválóbb fékteljesítményt.
VÁLASSZON MODELLT

Döntenie kell a Coupé és a Convertible között? Ne aggódjon: itt nincs rossz válasz!

VÁLASSZON MODELLT
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben

*Csak a 450 lóerős motorokhoz rendelhető.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.