FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA

Fennakadások nélküli kapcsolódás.

TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
STÍLUS ÉS TECHNOLÓGIA

Az F‑TYPE Touch Pro fedélzeti szórakoztató rendszere megbízható kapcsolatot teremt a külvilággal. Az alapfelszereltség részét képező, 10 colos érintőképernyő támogatja a többujjas vezérlést, így Ön könnyedén férhet hozzá a Jaguar által kínált audiovizuális élményhez.

ÜLJÖN BE A KORMÁNYHOZ
INTERAKTÍV VEZETŐTÁJÉKOZTATÓ KIJELZŐ

Egyszerű, ösztönösen használható. Válassza a teljes 3D térképes megjelenítést vagy az információs panelt, amely a menetadatok és a navigációs frissítések mellett az aktuális zeneszám adatait is megjeleníti a nagyfelbontású 12,3 colos virtuális műszerfal kijelzőn.


MODELL KONFIGURÁLÁSA

ONLINE MÉDIA

Hallgassa menet közben is kedvenc zeneszámait, rádióállomásait, podcastjait. Ehhez még okostelefonjára sem lesz szüksége. Társítsa Deezer vagy TuneIn fiókját az InControl portállal, és férjen hozzá a zenei tartalomhoz közvetlenül a fedélzeti érintőképernyőről.


MODELL KONFIGURÁLÁSA

CONNECTED NAVIGATION PRO

Élő forgalmi információk és keresések a Connected Navigation Pro rendszeren keresztül. Mentse kedvenc helyeit, többujjas mozdulatokkal böngéssze a térképeket, és tartsa azokat naprakészen a Map Care segítségével.


MODELL KONFIGURÁLÁSA

KAPCSOLÓDÁS, FENNAKADÁSOK NÉLKÜL
INTELLIGENS DÖNTÉSEK
Használja okostelefonját okosabban, biztonságosabban az autóban. Böngéssze médiakönyvtárát, játssza le kedvenc zenéit az Apple CarPlay® funkcióval. Vagy használja a hasonlóan zökkenőmentes Android AutoTM integrációt.
REMOTE ACCESS
Bárhonnan kapcsolatba léphet autójával. A Jaguar Remote alkalmazások segítségével a távolból ellenőrizheti az üzemanyagszintet, a jármű helyzetét, és működtetheti az ajtózárakat vagy a klímaberendezést.
MEGNYUGTATÓ BIZTONSÁG
Ha ellopják autóját, az opciós Secure Tracker funkció tájékoztatja az F-TYPE tartózkodási helyéről, és késlekedés nélkül értesíti a hatóságokat, elősegítve a jármű lehető leggyorsabban visszaszerzését.
AZ ÖN UTAZÁSA. AZ ÖN ZENÉJE.

Az F‑TYPE audiorendszere a brit MeridianTM hifi-specialista stúdiónak köszönheti lenyűgözően telt hangzását. A precíziós digitális technológiákkal megvalósított, ultramodern audiorendszerek tökéletesen illeszkednek az autó fényűző belső terébe.

MERIDIAN AUDIORENDSZEREK FELFEDEZÉSE
VÁLASSZON MODELLT

Döntenie kell a Coupé és a Convertible között? Ne aggódjon: itt nincs rossz válasz!

VÁLASSZON MODELLT
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További tájékoztatásért forduljon márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja autóját online.

Az InControl funkciók, opciók és azok elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. A Remote alkalmazást az Apple/Play Store szoftveráruházakból kell letölteni. A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos.

A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.