JAGUAR F‑PACE PLUG‑IN HYBRID SZABADIDŐJÁRMŰ

A plug-in hibrid takarékossága a Jaguar teljesítményével: érdekfeszítő kombináció!

HASONLÍTSA ÖSSZE JÁRMŰVEINKET
Válasszon ki akár három Jaguar modellt, és hasonlítsa őket össze
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális F-PACE szabadidőjárművét.
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Jaguar brosúrákat.
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Jaguar hírekért
F-PACE PLUG-IN HYBRID SZABADIDŐJÁRMŰ MODELLCSALÁD

Az új F‑PACE Plug‑in Hybrid még takarékosabb üzemet kínál, elektromos (EV) üzemmódban pedig károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedhet.

F-PACE PLUG-IN HYBRID MŰSZAKI ADATOK
TÖLTÉS IDŐTARTAMA 0-80%

30 perc*


Az F-PACE Plug-in Hybrid akkumulátora kényelmesen feltölthető, akár út közben is.
ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

2,2 l/100 km


A takarékos F‑PACE Plug-in Hybriddel minden utazás tartalmasabbá válik.
KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

49g/km


Az F‑PACE Plug-in Hybrid csekélyebb CO2-kibocsátással üzemel.
ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG

53 km†‡


A rövidebb utazásokra tökéletesen alkalmas a tisztán elektromos (EV) üzem.
DÍJNYERTES DIZÁJN ÉS HIBRID TECHNOLÓGIA

Az F‑PACE egyike azon kevés modelleknek, amely a Világ Év Autója és a Világ Év Formaterve díjat is elnyerte. Az új Jaguar F‑PACE Plug‑in Hybrid tökéletesen megtestesíti a progresszív formatervezésről és a modern fényűzésről alkotott elképzeléseinket.

MIÉRT VÁLASSZA AZ F-PACE PLUG-IN HYBRID MODELLT?
EGYSZERŰEN TÖLTHETŐ
Akár úti céljánál parkol le, akár út közben áll meg tölteni, számos lehetőség áll rendelkezésére, így bárhol feltöltheti akkumulátorát.
• Otthoni töltő használatával
• Nyilvános töltő vagy egyenáramú gyorstöltő* segítségével
MÉG KEDVEZŐBB ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS
A Jaguar F-PACE Plug-in Hybrid az akkumulátoros hajtásláncot benzinmotorral kombinálja, így gondoskodva az optimális üzemanyag-fogyasztásról.
• Az elektromos hajtás mérsékli az üzemanyag-fogyasztást
CSÖKKENTETT KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS
Az F-PACE Plug-in Hybrid elismerésre méltóan csekély CO2-kibocsátással büszkélkedhet, sőt, elektromos (EV) üzemben egyáltalán nem bocsát ki károsanyagot, ami több előnnyel is jár.
• Mérsékelt CO2-kibocsátás
• Adókedvezmények
INDULHAT AZ EXPEDÍCIÓ
ELEKTROMOS ÁTÁLLÁS A JAGUARRAL
Egyszerű, rugalmas töltés, jelentős költségcsökkentések, fenntarthatóbb vezetési élmény. Várja Önt a Jaguar felvillanyozó világa.
ÖN DÖNT
Dinamikus, kifinomult, erőteljes Fedezze fel az F‑PACE Plug‑in Hybrid modellt.

VÁLASSZON MODELLT
HASONLÍTSA ÖSSZE JÁRMŰVEINKET
Válasszon ki akár három Jaguar modellt, és hasonlítsa őket össze.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális F-PACE szabadidőjárművét.
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Jaguar brosúrákat.
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Jaguar hírekért.

*32kW DC gyorstöltővel.


A feltüntetett NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs, illetve a felszerelt opciós tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.

WLTP értékek megtekintése
A WLTP a személygépkocsik szabványos üzemanyag-fogyasztásának és CO₂-kibocsátásának kiszámítására szolgáló, új hivatalos EU tesztfolyamat. A járművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás során opciós tartozékokkal kiegészítve mérik a járműveket; a tesztfolyamat és a vezetési profil jóval nagyobb igénybevételt jelent.


Az F-PACE modellcsaládra (kivéve plug-in hybrid) vonatkozó, hivatalos üzemanyag-fogyasztási adatok, I/100km: vegyes 5,2-8,9 NEDC2 CO2-kibocsátás 137-202g/km. Plug-in hybrid, l/100km: vegyes 2,4. NEDC2 CO2-kibocsátás 54g/km. Az elektromos hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon végighaladva mérik meg. Az elért hatótávolság a jármű és az akkumulátor állapotától, a ténylegesen választott útvonaltól, valamint a környezeti viszonyoktól és a vezetési stílustól függően eltérő lehet. A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés és a felszerelt tartozékok függvényében változhatnak.