AZ ÚJ JAGUAR E‑PACE PLUG‑IN HYBRID KOMPAKT SZABADIDŐJÁRMŰ

A plug-in hybrid technológia előnyei, a Jaguar kompakt szabadidőjárművének élvezetes tulajdonságaival társítva.

HASONLÍTSA ÖSSZE JÁRMŰVEINKET
Válasszon ki akár három Jaguar modellt, és hasonlítsa őket össze
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális E-PACE szabadidőjárművét.
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Jaguar brosúrákat.
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Jaguar hírekért
E-PACE PLUG-IN HYBRID SZABADIDŐJÁRMŰ MODELLCSALÁD

A Jaguar E‑PACE Plug‑in Hybrid tisztán elektromos üzemben akár 55 kilométert†‡ képes megtenni, ami tökéletes a mindennapos városi közlekedésre. Hosszabb utakon pedig számíthatunk a benzinmotorra: az E‑PACE Plug‑in Hybrid maga a tökéletes kompakt szabadidőjármű.

E-PACE PLUG-IN HYBRID MŰSZAKI ADATOK
TÖLTÉS IDŐTARTAMA 0-80%

30perc*


Az E-PACE Plug-in Hybrid akkumulátora kényelmesen feltölthető, akár út közben is.
ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

2.0 L/100 km


A takarékos E‑PACE Plug-in Hybriddel minden utazás tartalmasabbá válik.
KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

43 g/km


Az E‑PACE Plug-in Hybrid csekélyebb CO2-kibocsátással üzemel.
ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG

55 km†‡


A rövidebb utazásokra tökéletesen alkalmas a tisztán elektromos (EV) üzem.
TAKARÉKOSSÁGRA TERVEZVE

A sportautók által ihletett formaterv és a kompakt szabadidőjárművekre jellemző praktikum tökéletes egysége. Merész formai részletek, takarékos hybrid technológiával kombinálva.

MIÉRT VÁLASSZA AZ E-PACE PLUG-IN HYBRID MODELLT?
EGYSZERŰEN TÖLTHETŐ
Akár úti céljánál parkol le, akár út közben áll meg tölteni, számos lehetőség áll rendelkezésére, így bárhol feltöltheti akkumulátorát.
• Otthoni töltő használatával
• Nyilvános töltő vagy egyenáramú gyorstöltő* segítségével
MÉG KEDVEZŐBB ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS
A Jaguar E-PACE Plug-in Hybrid az akkumulátoros hajtásláncot benzinmotorral kombinálja, így gondoskodva az optimális üzemanyag-fogyasztásról.
• Az elektromos hajtás mérsékli az üzemanyag-fogyasztást
CSÖKKENTETT KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS
Az E-PACE Plug-in Hybrid elismerésre méltóan csekély CO2-kibocsátással büszkélkedhet, sőt, elektromos (EV) üzemben egyáltalán nem bocsát ki károsanyagot, ami több előnnyel is jár.
• Mérsékelt CO2-kibocsátás
• Adókedvezmények
INDULHAT AZ EXPEDÍCIÓ
ELEKTROMOS ÁTÁLLÁS A JAGUARRAL
Egyszerű, rugalmas töltés, jelentős költségcsökkentések, fenntarthatóbb vezetési élmény. Várja Önt a Jaguar felvillanyozó világa.
MELYIK JAGUAR E‑PACE MODELLT VÁLASZTJA?
Lelkesítő vezethetőség, modern megmunkálás és mindennapi kihasználhatóság minden kivitelben. Melyik E‑PACE modellt választja?

VÁLASSZON MODELLT
HASONLÍTSA ÖSSZE JÁRMŰVEINKET
Válasszon ki akár három Jaguar modellt, és hasonlítsa őket össze.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális E-PACE szabadidőjárművét.
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Jaguar brosúrákat.
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Jaguar hírekért.

*50kW DC gyorstöltővel.


A feltüntetett NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs, illetve a felszerelt opciós tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.

WLTP értékek megtekintése
A WLTP a személygépkocsik szabványos üzemanyag-fogyasztásának és CO₂-kibocsátásának kiszámítására szolgáló, új hivatalos EU tesztfolyamat. A járművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás során opciós tartozékokkal kiegészítve mérik a járműveket; a tesztfolyamat és a vezetési profil jóval nagyobb igénybevételt jelent.


Az E-PACE modellcsaládra (kivéve plug-in hybrid) vonatkozó, hivatalos üzemanyag-fogyasztási adatok, I/100km: vegyes 5,0-7,7 . NEDC2 CO2, Emissions 131-175 g/km. PHEV in I/100km (mpg): Combined 1,9. NEDC2 CO2, Emissions 43 g/km. Az elektromos hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon végighaladva mérik meg. Az elért hatótávolság a jármű és az akkumulátor állapotától, a ténylegesen választott útvonaltól, valamint a környezeti viszonyoktól és a vezetési stílustól függően eltérő lehet. A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés és a felszerelt tartozékok függvényében változhatnak.