Skip primary navigation

A JAGUAR HÍREI

F-TYPE SVR

AZ ÚJ GRAPHIC CSOMAG MÉG SPORTOSABBÁ TESZI AZ 575 LÓERŐS JAGUAR F-TYPE SVR SZUPERSPORTKOCSI MEGJELENÉSÉT

  • Markáns Graphic csomag teszi még ellenállhatatlanabbá a 322 km/óra végsebességű Jaguar F-TYPE SVR modellt
  • Hatféle motorsport ihletésű színkombináció, ‘575’ sávok, szénszálas motorházfedél légcserenyílások, kistömegű, 20 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, egyedi küszöbborítás, exkluzív plakett
  • Tervezte a Special Vehicle Operations részleg egyedi átalakításokra szakosodott csoportja, Ian Callum formatervezési igazgató irányításával
  • Az új Graphic csomaggal felszerelt F-TYPE SVR a 2018. március 6*-18. között megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon ünnepli világpremierjétRyton-on-Dunsmore, Egyesült Királyság – 2018. március 5. Az új Jaguar F-TYPE SVR vásárlói mostantól egyedi optikai kiegészítő csomagot választhatnak a 322 km/óra végsebességű, egész évben használható szupersportautóhoz; ráadásul a karakteres, motorsport-ihletésű dizájnelemekért felárat sem kell fizetniük.

A Graphic csomagot a Special Vehicle Operations részleg formatervezői és egyedi átalakításokért felelős szakemberei hozták létre, élükön Ian Callum formatervezési igazgatóval, hogy optikailag is megjelenítsék a lélegzetelállító képességekkel rendelkező, összkerékhajtású F-TYPE SVR lenyűgöző erejét.

Az F-TYPE SVR fokozott leszorítóerőt biztosító, légellenállást csökkentő aerodinamikai csomagját (első lökhárító légterelő peremmel, sík fenékburkolat, szénszálas aktív hátsó szárny, valamint hátsó diffúzor) kontrasztos hűtőmaszk-keret, tükörházak és aerodinamikai szárnyacskák egészítik ki. A motorházfedélre és küszöbre illesztett matricák ‘575’ grafikája az 5,0 literes, kompresszoros V8-as motor kiemelkedő teljesítményére (575 LE) utal, a sportos tematikát a motorházfedélbe vágott, szénszálas légcserenyílások és oldalsó idomok teszik még erőteljesebbé.

Az F-TYPE SVR Graphic csomag hat egyedi színkombinációban választható:

- Yulong White fényezés / Firenze Red részletek
- Santorini Black / Gold
- Corris Grey / Ultra Blue
- Caldera Red / Black
- Ultra Blue / Corris Grey
- Indus Silver / Black

Mind a hat kombinációhoz kistömegű, 20 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsák, valamint a fényezéssel harmonizáló színű (piros vagy fekete) féknyergek tartoznak. Opcióként karbon-kerámia mátrix (CCM) fékek is rendelhetők, sárga féknyergekkel.

Az utastérben a Graphic csomag újdonságai közé tartozik a megvilágított '575' feliratú küszöbdíszléc, valamint egy exkluzív plakett, amelyet kizárólag a Graphic csomaggal felszerelt autók kapnak meg.

„Az F-TYPE SVR a Jaguar történetének egyik legdinamikusabb, legdrámaibb hatású, leggyorsabb közúti modellje.” – mondta Ian Callum, a Jaguar formatervezési igazgatója. „A Graphic csomag tökéletesen fűszerezi meg a modell sportos személyiségét egy kis történeti visszatekintéssel.”

A Jaguar Special Vehicle Operations részlege által fejlesztett F-TYPE SVR alkotói úgy hozták létre az F-TYPE leggyorsabb, legerősebb verzióját, hogy közben megőrizték annak mindennapi használhatóságát. A 322 km/óra végsebességű, négyévszakos szupersportkocsi mindössze 3,7 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, miközben magabiztos vezethetőséggel, közvetlen kormányzással és erőteljes fékhatással örvendezteti vezetőjét.

Az F-TYPE SVR futóműve módosított lengéscsillapítókat és kanyarstabilizátorokat alkalmaz. Merevebbek a hátsó felfüggesztés csuklói, az abroncsok pedig szélesebbek (265/35 R20 és 305/30 R20) ami összetéveszthetetlen karakterrel és kifinomult reakciókkal ruházza fel az autót. A 575 lóerős, kompresszoros V8 könnyű titán-Inconel kipufogórendszeréből határozott, élesebb hang tör elő.

A Jaguar F-TYPE SVR nagy-britanniai kezdő ára 112 680 font. Az F-TYPE SVR konfigurálható az www.jaguar.com oldalon.

A Graphic csomaggal szerelt Jaguar F-TYPE SVR 2018. március 6*-18. között megtekinthető a Jaguar standján a Genfi Autószalonon.


Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

SOHA NEM LÁTOTT MÍNUSZOK!