Skip primary navigation

A JAGUAR HÍREI

JAGUAR I-PACE VILÁGPREMIER

NÉZZE AZ ELSŐ SORBÓL A TISZTÁN ELEKTROMOS JAGUAR I-PACE VILÁGPREMIERJÉT

  • Március elsején 19:00 órakor, élő globális közvetítés keretében, saját közösségi csatornáin leplezi le új, teljesen elektromos meghajtású I-PACE modelljét a Jaguar.
  • Az I-PACE a Jaguar első tisztán elektromos meghajtású modellje, egyben a PACE modellcsalád legújabb tagja
  • Március elsejétől nyilvánosak az árak, valamint a műszaki és felszereltségi adatok, továbbá a modell minden konfigurációjában megrendelhető
  • Az I-PACE hivatalos, nyilvános premierjére március 6-án, a Genfi Autószalonon kerül sor
  • Az I-PACE élő leleplezését itt nézheti meg március elsejénWhitley, Egyesült Királyság, 2018. február 26. – A Jaguar március elsején 19:00 órától élőben közvetíti az interneten első elektromos járművének, az I-PACE szabadidőjárműnek a globális premierjét.

Több ezer reménybeli ügyfél nyomta már meg az „Akarok egyet!” gombot, ezzel nyomatékot adva a várva várt elektromos sport-szabadidőjármű iránti érdeklődésének. A Jaguar pedig meghallgatta őket, és internetes közösségi csatornáin élőben közvetíti a modell premierjét.

A Jaguar rögtön a bemutató után nyilvánosságra hozza a teljes árlistát, a műszaki és felszereltségi adatokat, valamint megkezdi a rendelések fogadását az összes elképzelhető konfigurációra.

Az I-PACE a Jaguar PACE modellcsaládjának legújabb tagja, amelyre régóta várnak az elektromos közlekedés hívei, és amely sportautókra jellemző, fenntartható teljesítményét összkerékhajtással, dinamizmussal és az ötszemélyes szabadidőjárművekre jellemző praktikummal társítja.

„Az I-PACE tanulmányautó 2016-os bemutatása óta számolunk vissza eddig a percig.” – mondta Ian Callum, a Jaguar formatervezési igazgatója. „A tisztán elektromos meghajtású I-PACE nem csupán a Jaguar berkein belül számít úttörőnek, az egész iparágat forradalmasíthatja. Egyetlen premier sem tartott még ennyire izgalomban: a közönség sokat vár az új modelltől, én pedig nagyon szeretném már megmutatni nekik, hogy mi mindent értünk el ezzel az autóval.”Az I-PACE lemerült akkumulátora 45 perc alatt 80 százalékos szintre tölthető*, a rendszert a legszélsőségesebb terepviszonyok között, -40°C és +40°C közötti hőmérsékleteken teszteltük.

Több mint 200 gyártási prototípussal több, mint 2,4 millió tesztkilométert tettünk meg, és további 11 ezer órát töltöttük laboratóriumi szimulációkkal, hogy életet adhassunk a Jaguar világszínvonalú, tisztán elektromos üzemű szabadidőjárművének.

Az I-PACE hivatalos, nyilvános premierjére március 6-án, a Genfi Autószalonon kerül sor.

AZ I-PACE ÉLŐ PREMIERJÉT ITT TEKINTHETI MEG:

YOUTUBE
FACEBOOK
KÖZVETLEN URL

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

SOHA NEM LÁTOTT MÍNUSZOK!