TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Folyamatosan arra törekszünk, hogy javítsuk környezetvédelmi teljesítményünket, és kiemelt figyelmet fordítunk a közösségek támogatására.

FENNTARTHATÓ JÖVŐ

A fenntarthatóság üzletmenetünk egyik meghatározó alapelve. A Jaguar innovációi révén arra törekszik, hogy folyamatosan tökéletesítse járművei teljes életciklusára vetített fenntarthatóságát, azok tervezésétől és gyártásától kezdve a rendeltetésszerű használaton át egészen a hulladékfeldolgozásig.

ELŐRE TEKINTÜNK

Gyártóüzemeinkben 70 százalékkal csökkentettük a termelés vízfelhasználását, 54 százalékkal kevesebb hulladékot küldünk lerakóba, míg a nagy-britanniai motorgyártó központunkban felállítottuk a világ legnagyobb épülettetőre szerelt napelem-rendszerét. Ezen túlmenően ara törekszünk, hogy minél több újrahasznosított alumíniumot alkalmazzunk a gyártásban, valamint gondoskodunk arról, hogy legnagyobb beszállítóink is betartsák szigorú fenntarthatósági előírásainkat.

KÉT IKONIKUS MÁRKA

Gazdag portfoliónkat alkotó Jaguar és Land Rover típusok könnyedén kombinálhatók egyetlen közös flotta-megállapodásban. Járműveink széles választékából minden ügyfelünknek tudunk elvárásaihoz messzemenőkig igazodó megoldást kínálni, a cégautók felhasználóitól kezdve a flottakezelőkig.

Fedezze fel járműveinket
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉS FOGLALÁSA
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben