KLASSZIKUS ÉLMÉNYEK

A Jaguar 'Classic Experiences' programja keretében látványos, történelmileg is jelentős helyszíneken vezethet különböző veterán Jaguar modelleket.

JAGUAR CLASSIC VEZETÉSI ÉLMÉNYEK

JAGUAR CLASSIC VEZETÉSI ÉLMÉNYEK

Válasszon a különböző 'Classic Experiences' programok közül, és keltse életre a múltat. Az egész napos program során vendégeink bepillantást nyerhetnek a Classic Works központ kulisszái mögé, valamint személyes oktatásban részesülnek a versenypályán. A félnapos és egyórás pálya-programok saját használatú tesztközpontunkban kezdődnek, ahol vendégeink maradéktalanul próbára teheti veterán autóink képességeit.
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS LÁTOGATÁS

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS LÁTOGATÁS

Vadonatúj létesítményünkben minden eddiginél teljesebb képet kaphat a Jaguar tevékenységeiről és filozófiájáról. A Classic Works látogatása exkluzív élményeket kínál: a ritka Lightweight E‑type és XKSS modellektől kezdve a XJ220 műhelyen és az E-type Reborn programon át a teljes Classic Collection gyűjteményig. A program páratlanul izgalmas betekintést nyújt történelmi márkánk legendás múltjába és jövőjébe.
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

A Jaguar Classic Challenge az 1966 előtt gyártott, ikonikus Jaguar modellek számára kiírt, vadonatúj versenyszéria.
CLASSIC KOLLEKCIÓ

CLASSIC KOLLEKCIÓ

Válogasson az emblematikus Jaguar XKSS formavilágát, hangulatát és izgalmát tolmácsoló, új kollekciónk tagjai között.

JAGUAR CLASSIC

A Jaguar Land Rover Classic program küldetése, hogy a márkák hagyatékát megőrizve és helyreállítva az eljövendő generációk számára is elérhetővé tegyék azokat. Elhivatottan igyekszünk minél több veterán Jaguar és Land Rover modellt helyreállítani, fenntartani és megőrizni, hogy ügyfeleink hosszú éveken át örömüket lelhessék bennük, és ezzel a dicsőséges múlt után méltóságteljes jövőt biztosítsunk számukra.

EREDETI AUTOMOBILOK

EREDETI AUTOMOBILOK

Aprólékos gonddal, tökéletesen eredeti állapotban állítunk helyre olyan, korlátozott példányszámban gyártott veterán Jaguar modelleket, mint az E‑Type Series I, illetve alkotunk meg olyan új klasszikusokat, mint az ikonikus Lightweight E‑Type vagy a legendás XKSS.
TULAJDONOSI SZOLGÁLTATÁSOK

TULAJDONOSI SZOLGÁLTATÁSOK

A magasan képzett mérnököket és veteránautó-szakértőket foglalkoztató részleg feladata, hogy garantáltan eredeti szervizszolgáltatást, restaurálást és értékesítési tanácsadást nyújtsanak minden veterán Jaguar modellhez, azok életkorától függetlenül.
GYÁRI ALKATRÉSZEK

GYÁRI ALKATRÉSZEK

Világszerte több ezer ügyfél veterán Jaguar járművét látjuk el Eredeti Jaguar Alkatrészekkel, így ügyfeleink idősebb Jaguar járművei is a legmagasabb színvonalú szervizszolgáltatásban és alkatrészminőségben részesülhetnek.
CLASSIC WORKS LÉTESÍTMÉNY

CLASSIC WORKS LÉTESÍTMÉNY

Büszkén mutatjuk be az új Jaguar Land Rover Classic Works létesítményt. A magasan képzett mérnököket és veteránautó-szakértőket foglalkoztató részleg a legmagasabb színvonalú körülményeket biztosítja a veterán járművek restaurálásához.