<h3>GYÁRLÁTOGATÁSOK</h3>

Vegyen részt egy feledhetetlen élményt nyújtó gyárlátogatáson: a Solihullban és Castle Bromwich-ban működő, ultramodern üzemeinkben betekinthet a Jaguar gépkocsik gyártásának kulisszatitkaiba. Szakértő kísérőnk oldalán személyesen csodálhatja meg, amint a kibernetikus gyártórobotok magasan képzett munkatársainkkal együttműködve megalkotják díjnyertes járműveinket. Ha pedig többre vágyna egyszerű szemlélődésnél, egészítse ki a gyárlátogatást egy egyórás ízelítő tesztvezetéssel, amelynek során zárt tesztpályán teheti próbára egy típusunk teljesítményét és képességeit.

ÉLMÉNY FOGLALÁSA
SOLIHULL

Vegyen részt exkluzív gyárlátogatáson az ultramodern solihulli üzemben, ahol a kibernetikus gyártórobotok és több száz magasan képzett szakember együttes erővel állítják elő a díjnyertes F‑PACE modellt, a Jaguar történetének első szabadidőjárművét.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
CASTLE BROMWICH

Mi kell ahhoz, hogy megszülethessen a világ egyik legfejlettebb gépkocsija? A választ megkaphatja az ikonikus Castle Bromwich gyártóüzemben szervezett, exkluzív gyárlátogatáson, ahol szakértő kísérőnk társaságában ismerkedhet meg a gyártási folyamattal, amint a fémlemezből automobil lesz.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
ÉRTESÍTÉST KÉREK

Iratkozzon fel, és tájékoztatjuk az új látogatásokról és kiállításokról.

ÉRTESÍTÉST KÉREK
ÉLMÉNYVEZETÉS FOGLALÁSA
Foglaljon le egy Jaguar Experience programot, és tegye próbára a Jaguar képességeit
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
ÁRLISTA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Jaguar brosúrákat
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel