ICE DRIVE ADVANCED

Kifejezetten visszatérő vendégeink vagy korábbi jégautós tapasztalattal bíró ügyfeleink részére.

FOGLALJON MOST
MINDEN IDŐK LEGINTENZÍVEBB JÉGAUTÓS KIHÍVÁSA

Még alaposabb eligazítások és személyre szóló oktatás segítségével csiszolhatja jégvezetési tudását ikonikus Jaguar és Land Rover típusok volánja mögött.

Röviden: még több élmény vár Önre.

NAPIREND
ICE DRIVE ADVANCED<br>+ (4 NAPOS)
ICE DRIVE ADVANCED<br> (3 NAPOS)
1. NAP
Miután megérkezik Arvidsjaurba, autóval átszállítjuk a Silverhatten szállóba, ahonnan varázslatos kilátás nyílik a Hornavan tóra és a környező fenyvesekre. Este vacsora a többi vendéggel együtt.
2. NAP
A kora reggeli eligazítást követően elindulnak a jégre, az első vezetési programra. Most kiderül, mire emlékszik tavalyról. A délutánt nagyteljesítményű sportmodellek volánja mögött, adrenalinban fürödve töltjük.
3. NAP
Egy átismétlő eligazítás után ismét irány a jég, ahol új kihívások várnak Önre. Oktatóink segítenek Önnek felfedezni képességeinek legvégső határait.
4. NAP
A reggeli eligazítás után még egyszer utoljára próbára teheti frissen megszerzett tudását: keresztben autózva teljesítheti a különböző vezetéstechnikai tesztpályákat.
1. NAP
Miután megérkezik Arvidsjaurba, autóval átszállítjuk a Silverhatten szállóba, ahonnan varázslatos kilátás nyílik a Hornavan tóra és a környező fenyvesekre. Este vacsora a többi vendéggel együtt.
2. NAP
A kora reggeli eligazítást követően elindulnak a jégre, az első vezetési programra. Most kiderül, mire emlékszik tavalyról. A délutánt ikonikus Jaguar és Land Rover gépkocsik volánja mögött, adrenalinban fürödve töltjük.
3. NAP
A reggeli eligazítás után még egyszer utoljára próbára teheti frissen megszerzett tudását: keresztben autózva teljesítheti a különböző vezetéstechnikai tesztpályákat.
BROSÚRA LETÖLTÉSE
ISMERJE MEG A PROFIKBÓL ÁLLÓ CSAPATOT

Elhivatott és rendkívül tapasztalt hivatásos vezetéstechnikai oktatóink mindent megtesznek annak érdekében, hogy minden autóból és minden vendégből kihozzák a maximumot.

HOZZA KI A LEGTÖBBET AZ ÉLMÉNYBŐL
TAXI KÖRÖK
TAXI KÖRÖK

Élje át a Jaguar legsportosabb típusainak extrém élményét, amint profi oktatónk nagy sebességgel körbeviszi Önt a létesítmény legtechnikásabb jégpályáján.

SARKKÖRI VEZETÉS
SARKKÖRI VEZETÉS

Tegye próbára frissen megszerzett vezetési tudását a sarkköri tájban. A fények, a csend, a nyugalom és a látvány örök emlék marad!

HÓ-SZAFARI
HÓ-SZAFARI

Üljön be egy nagyteljesítményű hómobil kormánya mögé, és vegyen részt egy lenyűgöző kiránduláson Arjeplog környékén.

- Legalább 4 fő jelentkezése esetén
- Átöltözési lehetőséget és biztonsági oktatást biztosítunk

KUTYASZÁNOS TÚRA
KUTYASZÁNOS TÚRA

Cserélje a Jaguar Land Rover autóit husky kutyákra: száguldjon a vadonban, átélve a kutyaszán irányításának semmihez sem fogható élményét.

ICE ACADEMY KABÁT
ICE ACADEMY KABÁT

Elég könnyű, hogy vezethessen benne, elég meleg, hogy védje a széltől, esőtől és hótól: a visszafogott Land Rover márkajelzéssel ellátott kabát sokáig emlékezteti majd a sarkköri élményére.
Különböző férfi és női méretekben. A foglalási űrlapon adja meg a kívánt mennyiséget.

NEM VEZETŐ ÚTITÁRS MEGHÍVÁSA

A lélegzetelállító Ice Drive vezetési élményhez társítható 'plusz egy fő' csomagunk, amelyben autót nem vezető útitársának különböző sarkköri tevékenységeket, valamint teljes ellátást és Önnel közös szállást kínálunk.

Az árakról és a csomag elérhetőségéről a kiválasztott Ice Drive vezetési élményprogram foglalási oldalán talál tájékoztatást.

KÍVÁNCSI A RÉSZTVEVŐK VÉLEMÉNYÉRE? Olvassa el, mit gondoltak rettenthetetlen vendégeink a Jaguar Ice Academy élményéről.

VENDÉGKÖNYV LETÖLTÉSE

"Az első perctől az utolsóig fantasztikus élmény. Maxold ki az életet, hadd jöjjenek az élmények!"


GRAHAM, Egyesült Királyság

JELENTKEZÉS ICE DRIVE ADVANCED ÉLMÉNYPROGRAMRA
ICE DRIVE ADVANCED+
A visszatérő vendégeink vagy korábbi jégautós tapasztalattal bíró ügyfeleink részére szervezett Advanced programon még tovább csiszolhatja vezetői tudását. Még több idő a pályán, még alaposabb eligazítások, személyre szóló oktatás, még technikásabb kihívások. A márka legközvetlenebb, legkezesebb, legjobb közúti- és terepképességekkel bíró, maximális teljesítményre tervezett típusaiban lélegzetelállító élmények várnak Önre. 4 éjszaka szállás a hotelben, legalább 3 napnyi vezetésFOGLALJON MOST
ICE DRIVE ADVANCED
A visszatérő vendégeink vagy korábbi jégautós tapasztalattal bíró ügyfeleink részére szervezett Advanced programon még tovább csiszolhatja vezetői tudását. Még több idő a pályán, még alaposabb eligazítások, személyre szóló oktatás, még technikásabb kihívások. Röviden: még több élmény. 3 éjszaka szállás a hotelben, legalább 2 napnyi vezetés.FOGLALJON MOST
KAPCSOLATFELVÉTEL

A program angol nyelven zajlik. Irodáink hétfőtől péntekig, magyar idő szerint 10:00 órától 18:30 óráig tartanak nyitva, kivéve az állami ünnepeket.
(A hívás díjköteles lehet.)​

Telefonszám: +44 207 291 5253
E-mail cím: iceacademy@quintessentially.com

GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK
COVID-19

Milyen intézkedéseket hoztak a COVID-19 miatt?

A COVID-19 járvánnyal kapcsolatos intézkedésekről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat. Felhívjuk figyelmét, hogy a kormányzati irányelvek gyakran változnak. Folyamatosan figyelemmel tartjuk a fejleményeket, és reagálunk a változó követelményekre. Kérjük, a Jaguar Land Rover Ice Academy programra történő elutazását megelőzően rendszeresen tájékozódjon ezen a linken az aktuális helyzetről.

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

Ki üzemelteti a Jaguar és Land Rover Ice Academy vezetési programokat?

A Jaguar és Land Rover Ice Academy programokat a Quintessentially Travel üzemelteti, szoros együttműködésben a gépkocsikat és a Jaguar Land Rover Experience tapasztalt instruktorait biztosító Jaguar Land Rover vállalattal. A vezetési programokat és a jégpályákat a Jaguar Land Rover tervezte; munkatársaink egy csapata mindig a helyszínen tartózkodik, hogy vendégeink segítségére siessenek, ha a svédországi program során vagy azt megelőzően bármire szükségük volna.

Milyen nyelven zajlik a Jaguar és Land Rover Ice Academy élményprogram?

A program angolul zajlik.

Részt vehetek utasként az Ice Academy vezetési programján?

A program egészét a különleges vezetési élmény köré építjük fel. A jégen való vezetés semmihez sem fogható, ezért azt javasoljuk, autóvezetőként regisztráljon a programra. Megértjük azonban, ha egyes vendégeink anélkül szeretnék elkísérni társukat, hogy részt vennének a vezetési programon. Számukra alternatív programot igyekszünk biztosítani, ám meg kell jegyeznünk, hogy nem mindig lehetséges egy teljes napot eseményekkel megtölteni. Amennyiben vendégeink szeretnék megtekinteni, amint partnerük részt vesz a jégvezetésen, ezt a létesítmény kapacitásából adódóan kizárólag eseti elbírálás alapján engedélyezhetjük, és előre nem garantálhatjuk.

Egyszerre hányan vehetnek részt egy élményvezetési programon?

A minél exkluzívabb, magával ragadóbb élmény érdekében, valamint a COVID-19 járványhelyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy legfeljebb húsz vendég (autónként kettő fő) vehet részt egy-egy programon. A 20 fős csoportokat 2 x 10 főre osztjuk; ezen alcsoportok (2 x 5 gépkocsi) a nap eltérő szakaiban vesznek részt a vezetési programon, így elkerülve a csoportosulást.

Van a részvételnek bármilyen erőnléti vagy egészségügyi feltétele?

Mielőtt részt venne az élményvezetésen, győződjön meg arról, hogy nem állnak fenn olyan körülmények vagy állapotok, amelyek miatt Ön nem alkalmas a vezetésre. Ilyenek lehetnek a krónikus hátproblémák (vagy ehhez hasonló állapotok), a vezetési képességet befolyásoló mentális állapotok, az autóvezetéssel nem összeegyeztethető látásproblémák, terhesség, légzőszervi problémák vagy szívbetegség.

Milyen egyéb időtöltést kínálnak?

Opcióként választhatók nagy sebességű utasélmény, sarkköri vezetés, utazás kutyaszánon, hómobil-kirándulás (extra költség). Ezek a szabadidős programok a Jaguar Land Rover Ice Academy programra való jelentkezéssel egy időben köthetők le. Ezekről a programokról, valamint az esetleges további, elérhető eseményekről készséggel tájékoztatják Önt a Quintessentially Travel munkatársai:
E-mailben: iceacademy@quintessentially.com vagy telefonon: +44 207 291 5253 (magyar idő szerint 10:00 – 18:30, hétfőtől péntekig, állami ünnepek kivételével. A hívás díjköteles lehet.)

ÁR

Mikor zárják a jelentkezéseket?

A turnusokra azok kezdetét megelőző 30 nappal zárjuk a jelentkezést.

A vezetéshez szükségem lesz kiegészítő biztosításra?

Kiegészítő járműbiztosításra nincs szükség, ugyanakkor vendégeinknek kötelező teljes körű utasbiztosítást kötniük. Erre vonatkozó kérdéseivel forduljon bizalommal a Quintessentially Travel munkatársaihoz:

E-mailben: iceacademy@quintessentially.com vagy telefonon: +44 207 291 5253 (magyar idő szerint 10:00 – 18:30, hétfőtől péntekig, állami ünnepek kivételével. A hívás díjköteles lehet.

Mit foglal magában a Jaguar és Land Rover Ice Academy részvételi díja?

Általánosságban magában foglalja:

• az összes vezetési programot,
• a szállást (franciaággyal),
• a reggelit, ebédet és vacsorát,
• az étkezésekhez felszolgált italokat, valamint
• a reptéri transzfert az Arvidsjaur repülőtér és a szálloda között (oda-vissza).

Az árban foglalt pontos tételekről a személyre szóló napirendből tájékozódhat. Figyelem: a program jellege (autóvezetés) miatt vendégeinknek csak a vacsorához szolgálunk fel alkoholt, és akkor is csak korlátozott mennyiségben. Minden érkezés során biztosítunk alkoholmentes frissítőket, teát és kávét.

Mit nem tartalmaz a vezetési élményprogram ára?

• A repülőjegyet, illetve a programban nem említett étkezéseket és italokat;
• Az opciós programokat (pl. nagy sebességű utasélmény, sarkköri vezetés, utazás kutyaszánon, hómobil-kirándulás),
• A vízum kiváltásának költségeit, amennyiben szükséges

• Az utasbiztosítást, valamint
• A tervezettől eltérő, az élményprogram előtti vagy utáni programok költségeit.

VEZETÉS

Ki vezeti az autókat?

Ön vezet! A Jaguar Land Rover Experience professzionális vezetéstechnikai oktatói profi tanácsadást és oktatást nyújtanak, ám az autókat a vendégek vezetik.

Még soha nem autóztam jégen. Így is részt vehetek a Jaguar és Land Rover Ice Academy programján?

Természetesen. A vezetéstechnikai programot úgy állítjuk össze, hogy az felkészültségi szinttől függetlenül élményt jelentsen vendégeinknek. A program kezdetén alapos eligazításban részesítjük, professzionális Jaguar Land Rover Experience oktatóink pedig magas szintű útmutatással és instrukciókkal segítik a vezetést a minden járműben megtalálható rádió adó-vevőkön keresztül. A magas szintű Advanced programokon való részvételt határozottan azon vendégeinknek javasoljuk, akik korábban már részt vettek Ice Driving élményprogramon vagy egyéb, csekély tapadású felületen szervezett vezetésen.

Milyen járműveket fogunk vezetni?

• Ice Drive: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive+: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive Advanced: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. Továbbá a program egyes pontjain: Jaguar F-TYPE SVR (2020. modellévi) Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, új Land Rover Defender; valamint a nagy sebességű élménykörön a Jaguar I-PACE eTrophy utasaként

• Ice Drive Advanced +: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. Továbbá a program egyes pontjain: Jaguar F-TYPE SVR (2020. modellévi) Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, új Land Rover Defender; valamint a nagy sebességű élménykörön a Jaguar I-PACE eTrophy utasaként

Alkalmanként előfordulhat, hogy rajtunk kívül álló okok miatt kénytelenek vagyunk módosítani a járműflotta összetételén. A változtatás jogát fenntartjuk.

Kézi vagy automata sebességváltós autókat vezetünk?

A programban részt vevő összes autó automata sebességváltós.

Bal- vagy jobbkormányos autókat vezetünk?

Az autók vegyesen bal- és jobbkormányosak. Amennyiben Ön nem szeretne bal- vagy jobbkormányos autót vezetne, tájékoztassa erről az instruktorokat, akik lehetőség szerint alkalmazkodnak az Ön igényeihez.

A részvétel korhatárhoz kötött?

A befagyott tavon szervezett jégvezetésre azok a 21. életévüket betöltött vendégeink jelentkezhetnek, akik legalább 3 éve rendelkeznek korlátozás nélküli autóvezetői engedéllyel. A közúti vezetést is magukban foglaló programokra (pl. sarkköri vezetés) a korhatár 25 év, legalább 3 éves korlátozás nélküli jogosítvánnyal.

Milyen típusú vezetői engedélyre lesz szükség?

Minden résztvevőnek rendelkeznie kell érvényes, korlátozások nélküli vezetői engedéllyel. Elküldünk Önnek egy internetes linket: az ezen keresztül megnyíló online nyomtatványt előre kitöltve kell igazolnia a megfelelő vezetői engedély meglétét.

Résztvevőinknek legalább három (3) éve korlátozások nélküli jogosítvánnyal kell rendelkezniük, amelyből az utóbbi két év során nem okozhattak súlyos balesetet, illetve kihágást. A program közúti szakaszokon zajló elemein csak olyan vezetők vehetnek részt, akik betöltötték 25. életévüket, és legfeljebb 6 büntetőponttal rendelkeznek (amennyiben országukban létezik ilyen). Ön köteles tájékoztatni bennünket, amennyiben jogosítványán több mint 6 büntetőpont van.

Hányan ülünk egy járműben?

Az Ice Drive és Ice Drive+ programokon két vendég osztozik egy autón. A magas szintű Advanced programok bizonyos pontjain személyes instruktori képzésre is sor kerül a Jaguar Land Rover oktatóival. Amennyiben Ön egyedül utazik, kérjük, olvassa el a COVID-19 intézkedésekre vonatkozó fejezetet.

UTAZÁS

Amennyiben egyedül érkezem a programra, ülhetek egyedül egy autóba?

Nem. Egyedül érkező vendégeinknek más résztvevőkkel kell közösen autózniuk. Szállodai szobáján azonban természetesen nem kell másokkal osztozniuk. További tájékoztatásért olvassa el a COVID-19 intézkedésekre vonatkozó fejezetet.

Gyermekek is részt vehetnek a Jaguar és Land Rover Ice Academy programján?

A Jaguar és Land Rover Ice Academy biztonsági okokból, valamint a helyszín extrém hőmérsékleti viszonyai miatt nem alkalmas gyermekek számára.

Milyen ágyak vannak a szállodában?

Minden szoba franciágyas. Egy-, illetve kétágyas szoba nem igényelhető.

Szükségem lesz vízumra?

Az Európai Unión kívüli országok többségéből vízumra van szükség, ha Svédországba, illetve az Európai Unióba szeretnének utazni. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot országa helyi külképviseletével, és érdeklődjön a vízum szükségességéről. Amennyiben vízum igényléséhez meghívóra van szüksége, forduljon bizalommal a Quintessentially Travel munkatársaihoz, akik készséggel kiállítják azt az Ön számára:

E-mailben: iceacademy@quintessentially.com vagy telefonon: +44 207 291 5253 (magyar idő szerint 10:00 – 18:30, hétfőtől péntekig, állami ünnepek kivételével. A hívás díjköteles lehet.

Milyen fizetőeszközt használnak Svédországban?

Svédország pénzneme a svéd korona (SEK).

Kihez fordulhatok, ha a repülőjegy foglalásával, az utazás meghosszabbításával kapcsolatban segítségre szorulok?

A programot működtető partnerünk, a Quintessentially Travel készséggel segít Önnek repülőjegyet foglalni, utazását meghosszabbítani. Teljes körű utazási irodaként a legnagyobb örömmel teszik még élvezetesebbé Ice Academy élményét. Elérhetőségük:
E-mailben: iceacademy@quintessentially.com vagy telefonon: +44 207 291 5253 (magyar idő szerint 10:00 – 18:30, hétfőtől péntekig, állami ünnepek kivételével. A hívás díjköteles lehet.

Szükségem lesz speciális ruházatra?

A vezetési program során a kinti hőmérséklet akár mínusz 30°C alá is süllyedhet. Ezért arra kérjük, hogy kellően meleg, vízálló ruhát és lábbelit hozzon magával. A program során nem tudunk ruházatról gondoskodni. Vendégeinknek azt javasoljuk, hozzák magukkal a következő ruhadarabokat:

• Meleg sapka
• Meleg kesztyű
• Gyapjúsál
• Thermo aláöltözet (hosszú ujjú / hosszú szárú)
• Jól szigetelő kabát
• Gyapjú pulóver vagy polár dzseki
• További vékony ruhadarabok a réteges öltözködéshez
• Masszív, de kényelmes cipő (amiben lehet vezetni)


• Napszemüveg

A külön foglalható extra programok (többek között hómobil vagy kutyaszán kirándulás) minden esetben tartalmazzák a szükséges védőöltözet biztosítását. A foglalás során érdeklődjön a Quintessentially Travel munkatársaitól a pontos részletekről.

Milyen öltözetben kell megjelenni a vacsorán?

A hétköznapi öltözet megfelelő.

Mi történik akkor, ha az időjárás nem teszi lehetővé a jégautózást?

Amennyiben az időjárási viszonyok miatt a jégpályát biztonsági okokból be kell zárnunk, alternatív programot kínálunk vendégeinknek.

Hozhatok magammal fényképezőgépet, videokamerát?

Természetesen igen. Ugyanakkor a Jaguar és Land Rover Ice Academy a Jaguar Land Rover titkos északi tesztlétesítményének területén zajlik, ezért a fényképezés, filmkészítés csak korlátozottan engedélyezett. Drónok nem használhatók.

ICE DRIVE​

Tapasztalja meg a jégautózás különleges élményét a legújabb Jaguar és Land Rover járművek volánja mögött.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
KAPCSOLATFELVÉTEL
Munkatársainkkal a következő telefonszámon beszélhet: +44&nbsp;207&nbsp;291&nbsp;5253
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Jaguar Travel hírekért
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Ice Academy brosúrát
ÉLMÉNYVEZETÉS FOGLALÁSA
Foglaljon le egy Jaguar Experience programot, és tegye próbára a Jaguar képességeit