KLASSZIKUS ÉLMÉNYEK

A Jaguar 'Classic Experiences' programja keretében látványos, történelmileg is jelentős helyszíneken vezethet különböző veterán Jaguar modelleket.

JAGUAR CLASSIC VEZETÉSI ÉLMÉNYEK
Válasszon a különböző 'Classic Experiences' programok közül, és keltse életre a múltat. Az egész napos program során vendégeink bepillantást nyerhetnek a Classic Works központ kulisszái mögé, valamint személyes oktatásban részesülnek a versenypályán. A félnapos és egyórás pálya-programok saját használatú tesztközpontunkban kezdődnek, ahol vendégeink maradéktalanul próbára teheti veterán autóink képességeit.
Foglaljon most
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS LÁTOGATÁS
Vadonatúj létesítményünkben minden eddiginél teljesebb képet kaphat a Jaguar tevékenységeiről és filozófiájáról. A Classic Works látogatása exkluzív élményeket kínál: a ritka Lightweight E‑type és XKSS modellektől kezdve a XJ220 műhelyen és az E-type Reborn programon át a teljes Classic Collection gyűjteményig. A program páratlanul izgalmas betekintést nyújt történelmi márkánk legendás múltjába és jövőjébe.
további részletek
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE
A Jaguar Classic Challenge az 1966 előtt gyártott, ikonikus Jaguar modellek számára kiírt, vadonatúj versenyszéria.
További részletek
CLASSIC KOLLEKCIÓ
Válogasson az emblematikus Jaguar XKSS formavilágát, hangulatát és izgalmát tolmácsoló, új kollekciónk tagjai között.
vásárlás
JAGUAR CLASSIC

A Jaguar Land Rover Classic program küldetése, hogy a márkák hagyatékát megőrizve és helyreállítva az eljövendő generációk számára is elérhetővé tegyék azokat. Elhivatottan igyekszünk minél több veterán Jaguar és Land Rover modellt helyreállítani, fenntartani és megőrizni, hogy ügyfeleink hosszú éveken át örömüket lelhessék bennük, és ezzel a dicsőséges múlt után méltóságteljes jövőt biztosítsunk számukra.

EREDETI AUTOMOBILOK
Aprólékos gonddal, tökéletesen eredeti állapotban állítunk helyre olyan, korlátozott példányszámban gyártott veterán Jaguar modelleket, mint az E‑Type Series I, illetve alkotunk meg olyan új klasszikusokat, mint az ikonikus Lightweight E‑Type vagy a legendás XKSS.
További részletek
TULAJDONOSI SZOLGÁLTATÁSOK
A magasan képzett mérnököket és veteránautó-szakértőket foglalkoztató részleg feladata, hogy garantáltan eredeti szervizszolgáltatást, restaurálást és értékesítési tanácsadást nyújtsanak minden veterán Jaguar modellhez, azok életkorától függetlenül.
További részletek
GYÁRI ALKATRÉSZEK
Világszerte több ezer ügyfél veterán Jaguar járművét látjuk el Eredeti Jaguar Alkatrészekkel, így ügyfeleink idősebb Jaguar járművei is a legmagasabb színvonalú szervizszolgáltatásban és alkatrészminőségben részesülhetnek.
További részletek
CLASSIC WORKS LÉTESÍTMÉNY
Büszkén mutatjuk be az új Jaguar Land Rover Classic Works létesítményt. A magasan képzett mérnököket és veteránautó-szakértőket foglalkoztató részleg a legmagasabb színvonalú körülményeket biztosítja a veterán járművek restaurálásához.
További részletek
ÉLMÉNYVEZETÉS FOGLALÁSA
Foglaljon le egy Jaguar Experience programot, és tegye próbára a Jaguar képességeit
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Jaguar brosúrákat
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel