Skip primary navigation

ROADSIDE ASSISTANCE

ROADSIDE ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS

Az országúti segélyszolgálat program az utazási vészhelyzetekben nyújt segítséget a meghibásodás vagy baleset miatti mozgásképtelenségtől kezdve az olyan apróbb hibákig, mint a defekt. Az országúti segélyszolgálat program előnyei a gyártói garancia teljes időtartama alatt rendelkezésre állnak.

Az assistance szolgáltatónk képzett, több nyelven beszélő operátora áll az ön rendelkezésére a nap 24 órájában az év 365 napján

ELÉRHETŐSÉGEK

Telefonszám: : +361 345-16-06
Kiterjesztett garancia időtartama alatt: +36 1 236 7506

Amennyiben felhív minket, a következő információkra lesz szükségünk:

  • Az Ön neve
  • Az Ön tartózkodási helye
  • A járműve rendszáma vagy alvázszáma (VIN)
  • Az esemény rövid leírása
  • Telefonszám, amelyen elérhető

*Általános feltételek

A részt vevő európai országok a következők: Andorra, Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia (kivéve Feröer-szigetek), Észtország, Finnország (kivéve Aland-szigetek), Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Monaco, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, San Marino, Spanyolország (a Baleár- és Kanári-szigetekkel együtt), Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia és Törökország.

A Közel-Kelet és Észak-Afrika (MENA) részt vevő országai a következők: Bahrein, Egyiptom, Jordánia, Kuvait, Libanon, Marokkó, Omán, Katar, Szaúd-Arábia, Tunézia és Egyesült Arab Emírségek.

A Jaguar Assistance minden hívást rögzíthet, biztosítva a hívások hiányos vagy nem érthető részleteinek tisztázását. Ezenkívül a rögzített hívások oktatási célra is felhasználhatók.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA