Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

I-PACE CONCEPT

Bemutatkozik az I-PACE Concept, a Jaguar első, tisztán elektromos üzemű, ötszemélyes sportautójának előtanulmánya.

Az I-PACE Concept a Jaguarok lélegzetelállító teljesítményével gazdagítja a villanyautók piacát. A 2018 második felétől megrendelhető elektromos Jaguar 700 Nm forgatónyomatékot bocsát késlekedés nélkül vezetője rendelkezésére, legnagyobb teljesítménye 400 LE, álló helyzetből 4 mp alatt gyorsul 100 km/órára. Az új generációs technológia és a jövőbe tekintő formavilág együttesen olyan károsanyag-kibocsátástól mentes vezetési élményt kínál, amelyet csak egy Jaguar adhat meg gazdájának.

MERÉSZ KÜLSŐ FORMAVILÁG

Az elektromos hajtástechnológiának köszönhetően kialakított, drámai arányokkal bíró I-PACE Concept vadonatúj korszakot nyit a Jaguar karakteres formanyelvében.

MEGRENDELHETŐ 2018 MÁSODIK FELÉTŐL

Folyamatos tájékoztatást kérek a 2017 végén sorozatgyártású kivitelben is színre lépő i-Pace modellről.

Szeretné, ha a 2018 második félévére időzített piaci bevezetés során az elsők között vehetné át saját Jaguar I-PACE modelljét? Írjon nekünk, és legközelebbi márkakereskedőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

I-PACE CONCEPT: A RÉSZLETEK

HATÓTÁVOLSÁG

Az I-PACE Concept egyetlen feltöltéssel több mint 500 kilométert képes megtenni.*

EU NEDC tesztciklus szerint.

MENETTELJESÍTMÉNYEK

Azonnal jelentkező forgatónyomatékának, összkerékhajtásának és áramvonalas formatervének köszönhetően az I-PACE Concept sportautókra jellemző gyorsulásra képes: álló helyzetből 4 mp körül éri el a 100 km/órát*.

AKKUMULÁTOR

Az I-PACE Concept 90kWh kapacitású, ultramodern lítium-ion akkumulátorának köszönheti lenyűgöző hatótávolságát*.

TELJESÍTMÉNY

A késlekedés nélkül rendelkezésre álló, 700Nm maximális forgatónyomaték mellett az I-PACE Concept két villanymotorja összesen 400 lóerő teljesítményre képes*.

MÉRETEK

5 teljes értékű ülés
Hátsó csomagtér: 530 liter
Elülső csomagtartó: 36 liter
Méretek: 4680 mm (H) x 1560 mm (M) x 1890 mm (Sz)*

TÖLTÉS

Az I-PACE Concept akkumulátora 50kW egyenáramú gyorstöltő segítségével 90 perc alatt 80 százalékra feltölthető*.

** A gyorsulásra, teljesítményre, sebességre, hatótávolságra és töltésre vonatkozó számadatok a kiadás pillanatában rendelkezésre álló, megbízható információkon alapuló, gyártói becslések. A sorozatgyártású járműveket piaci bevezetésüket megelőzően részletes vizsgálatoknak és minősítésnek vetik alá; az ügyfelek által megrendelhető autókra vonatkozóan már hivatalos adatokkal fogunk tudni szolgálni.

Az I-PACE Concept több egyszerű koncepciójárműnél. Márkánk első sorozatgyártású villanyautójának előzetese, amely valóra váltja azon célkitűzésünket, hogy hamisítatlan vezetési élményt kínáló villanyautót teremtsünk. Amellett, hogy az emissziómentes hajtástechnológiák élvonalába emelkedünk, az autóvezetőket is felvilágosítjuk a villanyautózás aspektusairól.

VADONATÚJ SZABÁLYOK

Az I-PACE Conceptet úgy terveztük és alkottuk meg, hogy messzemenőkig kiaknázza az elektromos közlekedésben rejlő, új lehetőségeket. Minden elemét színtiszta élményre terveztük, az arányoktól az innovatív alumínium szerkezeten át dinamikus vezethetőségéig és mindennapos praktikumáig.

TELJESÍTMÉNY ÉS TECHNOLÓGIA

Az I-PACE Concept színtiszta vezetési élményt kínál: erről tanúskodik vérpezsdítő gyorsulása éppúgy, mint ösztönösen kezelhető technológiái.

TÁGAS BELSŐ TÉR

Az I-PACE Concept utastere legalább annyira tágas, mint amilyen sportos. Mivel nem kellett helyet találni a belső égésű motornak, fényűző a helykínálat: öt teljes értékű ülés várja az utasokat, hátul fejedelmi a lábtér. Mindenki átélheti a Jaguar semmihez sem fogható stílusát és makulátlan kidolgozását.

INNOVÁCIÓS VERSENY

A Jaguar célja, hogy a létező legkívánatosabb villanyautót állítsa négy kerékre. Pontosan ezért neveztünk be az FIA Formula E bajnokságba. A Formula E széria tökéletes tesztterepet kínál számunkra, hogy a közutakon minél kijjebb tolhassuk az elektromos technológia határait.

A képen az I-PACE Concept tanulmányautó látható. A sorozatgyártású modell végleges formaterve, egyes részleteinek kidolgozása vagy a kezelőszervek elhelyezkedése eltérést mutathat.
A gyorsulásra, teljesítményre, sebességre, hatótávolságra és töltésre vonatkozó számadatok a kiadás pillanatában rendelkezésre álló, megbízható információkon alapuló, gyártói becslések. A sorozatgyártású járműveket piaci bevezetésüket megelőzően részletes vizsgálatoknak és minősítésnek vetik alá; az ügyfelek által megrendelhető autókra vonatkozóan már hivatalos adatokkal fogunk tudni szolgálni.

JAGUAR XE PURE KEDVEZMÉYNEK