Skip primary navigation

JAGUAR: ART OF PERFORMANCE

AVAGY A TELJESÍTMÉNY MŰVÉSZETE BUDAPESTEN

TUDJON MEG TÖBBET Chevron DownChevron Down Dark

JAGUAR: ART OF PERFORMANCE

AVAGY A TELJESÍTMÉNY MŰVÉSZETE BUDAPESTEN

TUDJON MEG TÖBBET Chevron DownChevron Down Dark

JAGUAR: ART OF PERFORMANCE

  • Különleges élményprogram a Jaguartól!
  • A Jaguar legújabb modelljei egy helyszínen, három napon át Budapesten, a Kongresszusi központ parkolójában (Budapest, Jagelló út 3.)
  • 7 Jaguar tesztautó várja a Jaguar vezetési élmény iránt érdeklődő látogatókat
  • Tesztvezetések előzetes regisztrációval

Magyarországra is ellátogat a Jaguar globális élménytúrája: a márka rajongói, és a Jaguar vezetési élmény iránt érdeklődők Budapesten ismerkedhetnek meg testközelből a brit márka teljes modellpalettájával.

A patinás brit márka az almúlt években folyamatosan újította meg kínálatát, és az idei év is további meglepetéseket tartogat. A középkategóriás Jaguar XE szedán, majd a Jaguar F-PACE családi sportautó bevezetésével teljessé vált a Jaguar modellkínálata. Ennek apropóján a márka 2016-ban nagyszabású nemzetközi road show-t szervezett, ahol a világ összes jelentős piacán első kézből szerezhettek benyomásokat az egyedülálló, alumínium platformra épülő modellpaletta tagjairól a potenciális ügyfelek. A nemzetközi road-show hazai állomása tavaly Balatonfüreden volt, és várakozáson felüli sikere volt. A napjainkban egyre ritkább, vérbeli vezetési élményt nyújtó V6-os motorok, a sportosságot és dinamizmust megtestesítő négykerekűek között idén is elhozzuk a közönség kedvenceit: a többszörös design díjas F-TYPE modellt, a 3.0 V6-os diesel erőforrással szerelt sportos SUV modellt, az F-PACE-t, mely idén elnyerte a World Car of the Year verseny fődíját, és a design kategóriában is a dobogó legfelső fokára állhatott. A modellpaletta belépő darabját, az XE modellt a takarékos 2.0 Ingenium diesel motorral szerelt változatban, míg az XF modellt a takarékos diesel erőforrással, de a hamisítatlan Jaguar vezetési élményt nyújtó 3 literes, 380 lóerős kivitelben is elhozzuk az érdeklődőknek.

Idén szeptember 15-17. között, Budapesten a Jaguar teljes modellkínálatával várja a márka híveit: a már említett XE limuzin és az F-PACE szabadidőjármű mellett ott lesz a Jaguar motorsport-hagyományainak leszármazottja, az F-TYPE, a felső kategóriás XF, valamint a márka zászlóshajója, az XJ luxuslimuzin.

A teljesítmény művészetével persze alkotás közben lehet a legalaposabban megismerkedni, ezért négy modell – a megújult XF, valamint az XE, F-TYPE és F-PACE típusok - folyamatosan kipróbálhatók. A road show mindhárom napján reggel 9 és este 8 óra között instruktoraink segítségével személyesen átélhető mindaz, amit a Jaguar márka adhat a prémium kategória vásárlóinak.

Élje át velünk együtt testközelből a Jaguar életérzést!

FOGLALJON IDŐPONTOT!

DÁTUM: 2017.09.15-17.
HELY: BUDAPEST, JAGELLÓ ÚT 3, KONGRESSZUSI KÖZPONT PARKOLÓ

JELENTKEZÉS
JAGUAR XE PURE KEDVEZMÉYNEK